pixel

Ring gratis og anonymt
til BørneTelefonen på 116 111

Hvad er BørneTelefonen? 
BørneTelefonen er din telefon! Den er oprettet for at give dig mulighed for at få gode råd eller en at snakke med - helt gratis. Alle børn og unge kan ringe til BørneTelefonen på 116 111.

Hvad kan jeg ringe om?
På BørneTelefonen kan du helt anonymt tale med en af vores rådgivere, om hvad du har af bekymringer, problemer og tanker. 

Er jeg anonym?
Når du ringer til BørneTelefonen er du anonym – vi kan ikke se dit telefonnummer, eller hvor du ringer fra. Rådgiveren på BørneTelefonen spørger dig som regel om din alder og hvor i landet, du kommer fra. Din alder bruger vi til bedre at kunne forstå dig og din situation, men landsdel bruger vi udelukkende til statistik, så vi kan danne os et billede af, hvor i landet I ringer fra.


Svært at ringe ind?
Vi ved, det kan være svært at skulle fortælle om sine følelser og problemer. Det er helt normalt at komme til at græde, eller være i tvivl om, hvordan man skal få fortalt om sine problemer, men rådgiverne på BørneTelefonen skal nok hjælpe dig i gang. Hvis du synes det er nemmere at skrive om dine problemer, kan du enten skrive et brev til BørneBrevkassen eller chatte med en rådgiver på BørneChatten eller SMS.

Hvem passer BørneTelefonen?
BørneTelefonens rådgivere er alle frivillige og passer derfor BørneTelefonen i deres fritid. De har et godt kendskab til børn og deres problemer og er enten i gang med en uddannelse eller er færdiguddannede som fx lærer, pædagog, socialrådgiver, psykolog, sygeplejerske.

BørneTelefonen er støttet af TrygFonden 

TrygFondenSpørgeskema børnetelefonen.dk

Hvad synes du om børnetelefonen.dk?

Send en hilsen

Hjælp os med at fejre de frivillige på BørneTelefonen og deres indsats - send en hilsen til dem.
Børns Vilkårs børnesyn Læs mere om Børns Vilkårs Bisidderkorps

Børns Vilkår Trekronergade 126 F 2500 Valby 35 55 55 59 bornsvilkar@bornsvilkar.dk