Brevkassen/ Sex og seksualitet

onanere jeg for meget?

hej, jeg er en pige der lige er fyldt tretten og som går i 7. klasse. for to måneder siden cirka fandt jeg ud af hvordan man kan onanere med en bruserstråle. det var ret dejligt og jeg vidste at der også var få andre der onanerede på min alder. men pludselig kunne jeg bare ikke stoppe med at gøre det og det endte med at jeg gjorde det hver eneste dag.

der var så en dag hvor min storesøster næsten opdagede det. hun spurgte hvad jeg brugte den bruser stråle til og at det var klamt vis jeg brugte den til at gøre det i ved nok. jeg løj selvfølelig og sagde at jeg brugte den til noget andet, men fra den dag har jeg bare syndes at jeg var klam. min bedste veninde ved det også og hun synes også det er klamt.

jeg ved godt at der er nogen der siger at det er helt normalt at onanere, men der er nok ingen andre piger på min alder der gør det så tit, er der? jeg har bare ikke rigtig lyst til at stoppe..

hilsen hende den klamme:-(

Kære pige på 13 år

Hvor er det ærgerligt, at din veninde og din søster har fået dig til at synes, at det er klamt at onanere. For det er det slet ikke! 

I puberteten begynder de fleste unge at interessere sig for deres egen krop. Kroppen ændrer sig, og det føles anderledes, når man rører ved den. Man finder måder at røre ved sig selv, som, man synes, er rigtig dejlig. Og hvorfor stoppe med det, når man synes, at det er dejligt...?? 

Det er meget forskelligt, hvornår man begynder at onanere, og hvor tit man gør det. Der kan være perioder, hvor man har rigtig meget lyst. Og så kan der være perioder, hvor det ikke siger en så meget. Og det er helt normalt! Du er altså helt normal og ikke spor klam!

Der er mange piger på din alder, som er i tvivl om, det er normalt at onanere. Mon ikke det også er derfor, din søster og din veninde siger, som de gør. Måske synes de i virkeligheden også, det er dejligt at onanere, men tror, at det er noget, piger ikke gør. Jeg synes, du skal læse mere om onani på Sexliniens hjemmeside: http://www.sexlinien.dk/emneside-piger/kvinders-kroppe/pigers/kvinders-onani.aspx.Måske kan du endda læse om det sammen med din veninde eller søster. 

Du skal derfor SLET ikke føle dig klam. Når du onanerer, lærer du tværtimod din krop bedre at kende, så du ved, hvad du synes er dejligt, når du engang skal være rigtigt sammen med en. Du kan derfor roligt fortsætte med at onanere. 

De bedste hilsner
BørneBrevkassen

Hej

Jeg er også en pige på 13 år,
Jeg forstår dig fuldt ud. Jeg onanere op til 3 gange hver dag, så jeg synes det er helt normal du gør det 1 gang hver dag. Jeg synes selv jeg gør det for meget, men jeg kan ikke stoppe, det er ligesom slik, når man først er begyndt med at spise det kan man ikke stoppe ;) Hvordan gør man det med bruseren? Skal man bare vaske sig for neden? eller hvordan fungere det? Jeg kan foreslå pude-metode, læg en pude mellem benene og gnid dig op ad den... eller dynen. Jeg plejer at "kneppe" den.

Øhm

Hej.
Jeg gør det også tit, jeg er 14 år. Jeg har fået min første menstruation. Jeg er bange for min mor optager det. Jeg tænker hele tiden på hvornår jeg får det, og vil rigtig gerne hvide om jeg har gjort noget forkert. Jeg er også bange for om jeg først for det om lang tid. Please hjælp mig.
Kh O

Hej!

Jeg onanere rigtigt meget! Jeg er også 13 år og bruger dynen til det:/ jeg blev rigtig glad da jeg læste at der også er andre på min alder der gør det:) jeg snakker ikke med nogen om det fordi jeg tror de syndes det er klamt:( men nu ved jeg at jeg ikke er den eneste! Jeg gør det mest om natten når jeg skal til at sove:) man kan blive helt optaget af det og næsten ikke stoppe igen!:D

Fra pigen der er som dig;)!

jeg er en dring

jeg gør det op til 10 gange om dagen.

Hejsa!

Feeeeedt at vide at man ikke er den eneste!
Jeg er også 13 og går i 7 klasse.
Ville bare lige skrive at jeg har så meget respekt til jer der indrømmer det!

jag er en dring

jag gør det op til 5 gange om dagen

jeg ved det!!!!

du tager brusehoved og peger det ind i fishovedet. og presser indtil det er behagligt

jeg er en lille pige på 10

jeg har også prøvet pudemetoden men syntes ikke det var så dejligt har i andre metoder

Nye ideer til hvordan man kan onanare

Jeg er en pige på 13, jeg Elsker at onanere jeg er afhængig af det
Og jeg bruger nogle gange den metode at jeg er en bamse med en snude. Jeg har trusser på og så gnider jeg fissen op af snuden og så kommer orgasmen. Det er rigtig dejligt. Jeg bruger en build a bear

Dreng på 14

Hej pige.
Jeg har onaneret hverdag undtagen nogen weekenden hos min far:) men jeg begyndte allerede som tolvårig og jeg kan ikke falde i søvn uden en dejlig orgasme;) altså jeg har altid været seksuelt anlagt så første gang jeg legede med mig selv var der jeg var 5/6 år og det lyder også klamt men jeg var bare en nysgerrig unge :D. Der jeg blev otte kunne jeg finde på at tage en bamse med hul i og onanere med den men det stoppede hurtigt da det var ubehageligt. Men idag der gør jeg det på mange forskellige måder: jeg bruger normalt venstre ellers bruger jeg højre eller begge for at få en større errektion (orgasme) og ellers så bruger jeg mine hænder på en mærkelig måde da det er kedeligt bare at gøre det sammen hver gangXD og bare rolig at være en pige på Din alder som onanere det er sgu sejt, jeg går selv i syvende og ingen piger fra min klasse gør det (jo der er en men hun har også sex) håber ikke du stopper når du selv synes det er dejligt fordi det er det man skal bare passe på hvordan man gør nogen gange

pige på 15

Det er intet galt!

til lille pige på 10

ja du kan bruge din finger, det gøre jeg og gøre det også i badet ( love it) og jeg er 12

trode jeg var den eneste jeg var så ked af det!

Hej jeg er kun 10....jeg er lige kommet i puberteten?og syndes det er mega dejligt . Men bagefter føler jeg min klam og anderledes........

12 år

Jeg gør det med min dyne eller pude, og blev glad da jeg fandt ud af at der var andre der også gjorde det på den måde. Men jeg syntes det er underligt, for jeg føler ikke noget når jeg gør det med min finger.. Og jeg er 12 år. Gør det også ca. en gang om dagen.

Til pige på 10

Hej...
Der er absolut intet galt med at onanere, og jeg begyndte også stille og roligt da jeg var 10. Bare se det som en slags måde at lære dig selv bedre at kende på.
Knus. Den 13 årige directioner ;)

Jeg heder alise er 11 år

jeg onanerer meget jeg kan lige det

Jeg er pige på 14

Jeg gør det tit, og der er intet galt i det, jeg har gjort det siden jeg var 13 og gik i 7. startede i starten af 7. fordi jeg fik af vide det vardejligt, og nu er jeg afhængelig af det :) jeg gør det stort set hver dag, men dog ikke når jeg har menstruation, syntes det er ret klamt. Det er så min smag om det, andre kan godt lide det når de har menstruation.

pige 14 år

hej
der er intet igalt med at onanere. jeg er glad for at nogen indrømmer det.
at onanere er det man gør når man er tet på puberteten. man lærer måske sig selv bedere at kende. men vi onanere ikke på samme tid altid. og derfor er det helt normalt at man begynder på forskellige tidspunkter. men husk at man skal altid gøre det man bedst kan lide.

Pige på 13

Hej.
Jeg er en pige og jeg har onaneret siden sidste sommer jeg elsker det og jeg gøre det op til 1 gang om dagen jeg syntes det er behageligt men bagefter synes jeg er klam men jeg fik det meget godt da jeg opdagede jeg ikke var den eneste ogs' at 10 årig gøre det.

Hej.

Det er helt normalt at onanere meget, jeg gjorde det selv en årgang. Jeg er 14, fylder 15 om 2 måneder. Da jeg var 12, gjorde jeg det ekstremt meget, og jeg kunne ikke stoppe. Var helt bange for, at jeg blev afhængig af det, for altid. Men det er stoppet nu.
Råd til gode tilfredsstillende måder: Gøre to fingre våde med noget spyt, og rør ved din klitoris, det er ret tilfredsstillende. Eller gi dig selv finger, nogen piger mener, at det er ulækkert, derfor kan jeg råde dig til klitoris orgasme.
Det er meget bedre, at gnide sig op af en dyne ;)

Hej dreng på 12 her

Jeg onanere i badet men jeg er tit bange for at blive opdaget jeg har heller ikke mange metoder er der nogle der vil hjælpe mig

Wow er dreng og troede ikke piger gjorde det så tit

Jeg gør det mindst 7 gange dagligt. Troede kun det var drenge der var så liderlige hele tiden. Tror jeg kommer til at onanere 100 gange mere en jeg kommer til at kneppe....

Bare roligt, det lader til at

Bare roligt, det lader til at være helt normalt at onanere. Jeg troede faktisk, at det kun var nogle få der gjorde det, og at drenge slet ikke kunne gøre det. Men så har jeg da også lært noget i dag. Jeg synes, det er flot at i indrømmer det. Det skal I have stor ros for. Nu har jeg det meget bedre med mig selv.
Hilsen de 14 årige pige.

Er dreng på 12 snart 13

Jeg onanere ved at køre hånden op og ned af pikhovedet og det føles rart ps kan nogle fortælle mig andre metoder at onanere på som dreng?!?!
Men er det normalt at der sidder sådan noget hvidt på pikhovedet

Tak

Metoder piger kan bruge.

Hej tøser. Der er mange måder at onanere på. Jeg er selv en 13 årig pige, som bruger meget tid på onani. Jeg har onaneret siden jeg var 11 år. Det er helt normalt fandt jeg ud af. De metoder jeg normalt bruger er fks.

Den klassiske på klitoris. Hvor du bare tager de fingre du nu vil bruge. Og bare gnider på klitoris. Der er mange der synes det er svært at blive ved fordi det føles rigtig behageligt. Mange onanere jo også for at få orgasme. Hvilket er en super dejlig følelse.

Når jeg skal have orgasme så har jeg den her aflange pude. Som lidt minder om en mini sækkepude. Jeg tager fat i en af enderne og for de her ris korn til at falde ned i den anden ende. Derefter tager jeg min hånd omkring midten. Sætter den ende hvor kornene er mellem benene. Ligger mig på maven. Presser benene sammen og begynder teknisk set at bolle min seng. Jeg behøver ikke gøre det mere end 2 min og så er jeg kommet. Det samme kan gøres med fks. Dyne, håndklæde, eller bare et mellemstort stykke stof.

Tag det roligt, I er alle normale

Til alle jer nervøse piger, kan jeg sige at jeg er 16, og at mine veninder også engang syntes at jeg var klam. Det går over når opdager, at det er ganske normalt. I skal ikke være bange for at være hvem i er, det var jeg engang, men jeg lærte, at hvis man siger fra, og fortæller, at man ikke synes det er okay at de siger sådan noget, så får de respekt for en. Husk det altid piger, lige meget hvad, hvis der er noget i ikke har lyst til at gøre, med drenge, jer selv, eller andre piger, så lad være. Det er ikke pinligt at sige fra, det er et tegn på, at man kender sine egne grænser og at man ikke bare er en andre folk kan styre. Vær altid dig selv, også selvom det kan svært.

jeg har ikke prøvet at onanere..

jeg ved ikke om jeg tør onanere.. nogle gange piller jeg mig i fissen men det føles overhoved ikke rart... jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. altså er det meningen at man skal tænde inden man begynder..?

13 år

Jeg gør det vær dag 1-3 gange om natten inden jeg skal sove. Kan ikke falde i søvn uden de der orgasmer?

Gode måder til piger at onanere på

Hej! Jeg er 13 år, og jeg startede ca. med at onanere da jeg var 10-11 år. Jeg har aldrig været helt afhængig, og det er også lang tid siden at jeg har onaneret men jeg er startet igen.

Jeg har nogle tips til piger om gode måder at onanere på, hvis i har brug for det.

Bruseren
Denne her bruger jeg HVER gang at jeg er i bad og i det heletaget bare skal skylle min krop. Jeg tager brusehovedet på den stærkeste stråle, da jeg kan lide at det føles lidt hårdt. Så tager jeg bare hovedet hårdt ind til min skede og presser.

Dynen/puden
Denne her bruger jeg tit da den er enkel og bare dejlig. Jeg plejer at tage min dyne og rulle den sammen til en pølse, og så sætter jeg mig på den så den er lodret, og ridder (altså vugger frem og tilbage) men jeg gør det også meget med puden under dynen, da jeg ikke har lås til min dør og der kan komme nogen ind lige pludselig.

Finger
At give sig selv finger nede i skeden er meget typisk, og jeg synes altså ikke at den er så fantastisk men du kan også tage lidt spyt på din finger og kilde din klit lidt.

Massage
Det er dog ikke alle der har en massage ting, men du kan også bruge el tandbørste. Jeg bruger sådan en vibrator massage aflang ting der kan blive skruet ret højt op. Selvfølgelig er den beregnet til ryg, men den er virkelig behagelig at presse ned mod skeden.

Bamsen
Jeg har haft en ret stor bjørnebamse, og jeg elsker bare at sætte mig på den med benene spredt ud til hver sin side og lade som om at det er et menneske, mens man ridder.

Kosten
Tag hovedet af kosten, gnid dig op af den. Simpelt og okay dejligt

Badekaret
Nogle gange sætter jeg mig også bare i badekarret, og spreder mine ben helt ud mens jeg nyder blide stråler køre ind på min fisse

Håber i kunne bruge nogle af dem! Bruseren er min favorit :)

Hjælp

Hei er en pige på 12 som onanere ret tit men jeg ved ikke hvordan jeg får orgasme jeg vil vildt gerne prøve det, håber i kan hjælpe mig

Bruseren...

Hej jeg er 12 år, jeg elsker at skrue op for den hårde stråle og presse den ind mod min skede:)) jeg er super glad for at i også indrømmer for jeg troede jeg var den eneste,

Men til alle jer nybegyndere så prøv at tag to fingre og køre dem hurtigt og hårdt op og ned i den ene side! Det startede jeg med'

Sen og bruseren er min farvoriter:))

Bliv ved!

Jeg er en dreng på 12, som ikke har forstand på den slags ting.
Men jeg syntes stadig, at du skal onanere, siden at du kan lide det.
Jeg syntes ikke at det er klamt på nogen måde; man skal bare ikke have sex i din alder.

det er sundt!

bliv ved!! det er dejligt og sundt!!!!!!!!!!!!!!!!

hej er dreng

det er fedt at du tør at sige det. Jeg har gjort det siden jeg var 12 år

Det er helt normalt

Hej jeg er en pige på 11 år jeg onanerer næsten hver aften. Jeg er super glad for at jeg ikke er den eneste ☺️ Jeg bruger kun min finger for jeg kan ikke andet. Det er som om når jeg er gået i gang så føltes det rigtig dejligt men efter tyve sekunder har jeg det sådan lidt dårligt og skammer mig over det. Men det føles bare så dejligt. Er der nogen der kan fortælle mig hvorfor jeg har det sådan eller eventuelt sige nogle nye nemme måder men som stadig føles dejlige?
Kh. Pige på 11 år ❤️

dreng 15

det er nomalt
og sjovt

pige på 13år

jeg har gjort det siden jeg var 12 jeg bruger tre metoder fingre,dyne,bad med hård strålde

Svar til jeg har ikke prøvet at onanere..

Hvis det ikke føles rart syntes jeg at du skal lade være men du bestemmer selvfølgelig selv

Dreng 12

Jeg har onaneret siden jeg var 11 jeg kender ikke så mange metoder så i må godt skrive nogle

Skriv

Jeg onnanere også rimeligt tit, jeg er en pige på 13, og for mig er det blevet en vane, jeg elsker det, jeg bruger for det meste bruse metoden og nogen gange en elektrisk tandbørste (uden tandbørste hoved) jeg har aldrig prøvet en orgasme, en der gider at give et hint til hvordan jeg for en hurtigst muglig?

er en dreng på 12

jeg gør det selv ver eneste dag tror det er normalt undskyld stave fejl er ord blind

Onanere

Er en pige på 12 og fik menstruation da jeg var 11 jeg var den første i klassen og har onanere længe?

Pige på 11år

Hej jeg er en pige på 11år og selv jeg onanere op til 5 gange om ugen jeg har brugt fingeren bruseren og lånt en dildo uden at få lov og jeg tror at jeg er lidt for tideligt på den

Hvordan gør man det?

Alle de forskellige måder man kan onanere på, har jeg prøvet. Jeg syntes ikke rigtig det hjælper. Jeg gør det nok forkert. Hvor lang tid skal man gøre det for at få en orgasme???

Hvordan?

Hvordan ved man om man har fået orgasme? Er der nogle der kan forklare hvordan det føles for så ved jeg det går det sker...

råd

det er okay for piger/drenge at onanerer i den alder jeg kender mange der gør det inkl. mig selv jeg har ikke noget imod det. dem der ved jeg gør det, gør det også selv så vis de siger at jeg gør det har jeg selv beviser på at de gør det. jeg gør det tit og jeg har ikke noget imod det jeg gør det fx. i skolen vis jeg har stress fx. til nationaltest teste osv. så spørg jeg min lærer om jeg må gå på toilet så jeg er klar til at komme videre i dagen så det er okay at onanere

Er det Normalt?

Hej alle Teenager drenge og piger er det Normalt at onanere
fra noah 13år

Jeg er ældre og mere erfaren

Hej alle piger/drenge.
Jeg er en pige på 16 år, og har en masse erfaring med onani. Det er helt normalt at onanere, både som pige og dreng. Hvis man har det godt med at gøre det, så kan jeg ikke se hvorfor man så ikke skulle gøre det? Som pige er det godt at kende sin krop, finde ud af om man er stram osv.

hejsa

jeg er 11 år (12 om 4 dage) og jeg ha onaneret siden jeg var otte. Jeg tænker nogle gange klamme tanker (altså lader som om jeg har sex) er det meget forkert?

kh. E-L
ps.bruger også bruser-metoden;)

gør det ondt

Jeg onanere hver dag med klit-metoden men gør det ondt at stikke fingrene op første gang?

Giv en kommentar eller et råd

CAPTCHA

Skriv teksten i billedet

Vi læser alle kommentarer, men det er ikke dem alle, der bliver udgivet

Voksne er velkomne til at læse brevene, men kommentarer fra voksne udgives ikke.

Kan du snakke med dine forældre om sex?