Brevkassen/ Sex og seksualitet, Familie

Søster synes ikke at vi skal have sex mere

Hej BørneTelefonen

Min kærestes søster på 12 år sagde her til min kæreste at vi skulle holde op med at have sex fordi det larmede og at hun har skrevet det ned hvornår vi har sex, hvilket jeg synes det er vildt ubehageligt.

Jeg mener selv at vi er meget opmærksomme på om vi larmer eller ej.

Vi har heller ikke sex så tit mere pga. hende..

Det er vildt ubehageligt at hun skriver det ned og at hun ved det. Fordi man kan ikke bare stoppe med det pga. hun siger det, dog heller ikke at have hende i bagtankerne hele tiden.

Hvad skal vi gøre og sige til hende?

Hej 17 årige

Hvor er det dejligt, at I er så opmærksomme og betænksomme.

Som du selv skriver, skal en søster jo ikke bestemme, om I skal have sex eller ej. Men det er fint, at I vil tænke over om I generer hende med lyde.

Nu kender jeg jo ikke jeres forhold, men måske kan I overveje i en periode at have sex, når hun ikke er i huset eller på nogle andre tidspunkter end om aften. For jeg kan da sagtens forstå, at det ikke er fedt, at have lillesøster i baghovedet hver gang.

Måske kan din kæreste forklare søsteren, at I er meget glade for hinanden og at sex er en narturlig ting - og det er ikke noget, som hun kan bestemme over, men I vil slevfølgelig tage hensyn. Jeg tænker, at I skal lade som ingenting ift. at hun skriver det ned - det er måske bare hendes måde, at håndtere det på.

Hvis det kommer til at gå ud over jeres sexliv eller søsteren bliver mere irriteret, så må I tage en snak med forældrene.

De bedste tanker fra BørneTelefonen

Giv en kommentar eller et råd

CAPTCHA

Skriv teksten i billedet

Vi læser alle kommentarer, men det er ikke dem alle, der bliver udgivet

Voksne er velkomne til at læse brevene, men kommentarer fra voksne udgives ikke.

Hvad synes du om seksualundervisningen i din klasse?