Brevkassen/ Forelskelse og kærlighed

Skrive først

Hej BørneTelefonen

har den her kæreste men problemet er at det ALTID er mig der skal skrive først hvad skal jeg gøre??

Har sagt det til ham men han glemmer det bare??

Hvad skal jeg gøre???

Kære du

Det kan jeg godt forstå, at du synes er lidt træls. Det første skridt har du allerede taget. Nemlig at sige det til ham, at han også skal skrive først til dig. Det er ret sejt. Desværre så glemmer han det. Eller måske når han ikke at få mulgiheden for at skrive på et tidspunkt, der passer ham...?

Måske er der forskel på, hvor meget og hvor ofte, I hver især synes det passende at skrive. Nogen kan godt lide at skrive sammen meget, nogen lidt mindre og andre har det fint med små beskeder og vil måske hellere snakke, når man er sammen. Det kan være, at det er det, I skal finde ud af, hvad der er bedst for jer? 

Måske vil det forsætte med, at det er dig, der skriver først og han så svarer dig. Kunne det så være ok for jer, hvis I har den aftale?  - Og finde ud af, at det kan godt fungere og være kærester på den måde?

Ellers tænker jeg, at du skal give dig selv en opgave... Nemlig at du er tålmodig og stoler på, at han skriver til dig på et tidspunkt. Du skal altså vente, vente, vente, vente og blive ved med at vente til han skriver til dig. Det kan godt være, at du mister tålmodigheden og synes, at det simpelthen er for længe at vente på en besked. Men, der min opgave til dig - tik tik tik... er du klar til det?

Hvis du næsten ikke kan holde det ud, så skriv med dine veninder, vær sammen med veninder, lave noget hyggeligt sammen eller hvad du nu kan finde på. 

Jeg håber, du kan bruge mine idéer eller måske selv er kommet på andre idéer.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Jeg har været i samme situation.

Jeg har været i den samme situation. I starten startede vi begge med at skrive først lige meget, men senere i forholdet skrev han ikke så tit "hej" først længere. Jeg blev ekstremt ked af det og sorget. Han var åbenbart blevet træt af mig. Pludselig lod jeg helt være med at skrive til ham OVERHOVEDET, og så blev jeg træt af ham. Vi endte med at slå op (begge to) og vi er mega gode venner nu. Mit råd til dig er hvis i snakker meget sammen i virkeligheden er der intet du skal bekymre dig over, men hvis i næsten kun foregår over besked burde du tage en snak med ham. Jeg ønsker dig alt held<3

Giv en kommentar eller et råd

CAPTCHA

Skriv teksten i billedet

Vi læser alle kommentarer, men det er ikke dem alle, der bliver udgivet

Voksne er velkomne til at læse brevene, men kommentarer fra voksne udgives ikke.