Brevkassen/ Sex og seksualitet

Stadig jomfru

Hej.

Jeg har i nogle måneder snart gået og tænkt og grublet over, at jeg stadig er jomfru som 17-årig. Jeg har aldrig været desperat efter bare at få sex hurtigst muligt, da jeg er den type, der tager tingene, som de kommer og ikke gør det store ud af planlægning f.eks.

Jeg er på ingen måder flov over, at jeg ikke har haft sex endnu. Jeg er ikke ligefrem typen, der taler med fremmede piger, da jeg på grund af min lille paranoia over for folk, jeg ikke er så bekendte med, generelt er en smule reserveret, indtil jeg lærer folk lidt bedre at kende, hvor jeg godt kan åbne lidt mere op.

Selvom jeg generelt ikke er typen, der er desperat, så kan jeg mærke i min krop, at det går mig på, at jeg stadig er jomfru. Jeg søger ikke noget forhold på nogen måde - jeg kan faktisk ikke forestille mig noget mere rædselsfuldt -, da jeg ikke er vild med ansvar og forpligtelser, men bare et ‘one-night-stand’, som bare er sex uden forpligtelser og ansvar.

For at være ærlig har jeg flere gange overvejet at opsøge en prostitueret, men jeg vil meget gerne undgå det, da jeg generelt synes, at det er en kvindeundertrykkende industri, og jeg vil derfor ikke støtte den, hvis andet er muligt.

Jeg er lige startet i en ny klasse på HF her til sommer, og der går en del piger i den, men ingen af dem siger mig rigtig noget.

Hvad skal jeg gøre?

Kære dreng på 17 år, 

Tak for dit brev. 

Du skriver, at du er ikke er flov over at være jomfru og det er rigtig godt. Der er intet at være flov over. Det er nemlig ikke unormalt stadig at være jomfru, når man er 17 år. Jeg tror derfor, at der er mange, der kan genkende din situation. 

Jeg kan godt forstå, at du vil undgå at gå til en prostitueret, når du synes, at det er en kvindeundertrykkende industri. Når det er første gang, man skal have sex, er det vigtigt, at man er afklaret omkring omstændighederne, og man skal derfor overveje nøje, at man ikke gør noget, som man senere vil fortryde. 

Du skriver, at du ikke søger et forhold, men derimod et "one-night"-stand. Måske kunne du derfor oprette en profil på en dating-side? På den måde kunne du skrive lidt sammen med en pige, inden I skal mødes og lære hende lidt at kende. Samtidig har du her mulighed for at give udtryk for, hvad du søger og særligt, hvad du ikke søger. Det kunne måske også hjælpe på, at du generelt er lidt reserveret over for folk, indtil du lærer dem at kende. Det ville du have mulighed for på denne måde. Mon du har overvejet den mulighed? 

Jeg kan høre, at det går dig på og jeg håber derfor, at det snart lykkes dig at finde en sød pige. Hvis du har brug for at snakke, er du altid velkommen til at skrive eller ringe.

Kærlig hilsen
Børnetelefonen

Giv en kommentar eller et råd

CAPTCHA

Skriv teksten i billedet

Vi læser alle kommentarer, men det er ikke dem alle, der bliver udgivet

Voksne er velkomne til at læse brevene, men kommentarer fra voksne udgives ikke.

Kan du snakke med dine forældre om sex?