4

Ønsker?hjælp

Pige 13 år

Hej jeg ved bare ikke hvad jeg ønsker mig i julegave?

 

Er der nogen der kan hjælpe?

 

Jeg er en pige på 13 år og kan slet ikke finde ud af hvad jeg ønsker mig!!!!

Indsendt af: WeKeepThisLoveI..., Dreng 15 år

Ønsk dig noget som du kan bruge, noget som du mangler, noget som andre vil synes det er sejt at du har, måske det var noget?

Eller kig lidt på dine hoppyer, måske er der noget der, hvis du spiller guitar kunne du ønske dig en ny? Eller hvis du svømmer kun du ønske dig en stævne svømme dragt? Eller hvis du kan li at læse eller skrive måske en bog ville være godt? Kig på dine hoppyer og se om du kan bruge noget

Ellers kan penge og gavekort aldrig gå helt galt ;)

Håper du kunne bruge mine råd
-WeKeepThisLoveInAPhotograph

Indsendt af: uDontKnow, Pige 14 år

Du skal ønske dig noget du kan lide eller noget du mangler, ik ting andre folk syntes du skal ønske dig. :)

Indsendt af: JUL, Pige 13 år

jaja men problemet er jo at jeg ikke ved hvad jeg mangler hvad ønsker i jer?

Indsendt af: Anonymous, Pige 17 år

Ja det kan være svært at finde lige noget man gerne vil have i Julegave. Jeg forstår dig fuldt ud, selv jeg der snart bliver 18 år kan næsten heller ikke finde ud af hvad jeg skal ønske til jul.
Du spørger om hjælp til hvad du kunne ønske dig, men også hvad vi ønsker os. Mit råd til dig ville være at kigge i nogle blade, internettet eller prøve at spørger mine venner til "hvad ønsker i jer så til jul". Men det du måske kan have noget med at gøre er at du måske synes du har alt det du vil have lige nu. Så du kunne jo ønske dig et gavekort til en tøjbutik du køber tøj i. For tøj er mange gange det piger bruger penge på meste (under dem der bruger dem til makeup upassende men det tror jeg ikke du er begyndt på i nu)