11

Hvilken alder

Pige 12 år

Hej jeg er en pige på 12 som tænker konstant hele tiden.

 

Nå men det jeg tænker på lige nu er hvilken alder begynder man med at gå med falske negle og det driver mug til vandvid at jeg ikke kan gå i min klasse uden at alle gå med falske negle og jeg er den ældste og jeg må ikke bruge falske negle.

 

Er i sød at hjælpe mig

Indsendt af: Pigen på snart ...

Jeg syntes at du skal vente et år eller to - jeg ser falske negle lidt som en slags makeup. Jeg er snart 14, og er først lige begyndt at gå med et tyndt lag mascara, i skolen. Falske negle er ikke sådan dine negle rigtig ser ud... Lad være med at hænge dig op på hvad andre i din klasse gør...

Kh pigen på snart 14...

Indsendt af: Anonymous

Jeg synes at du skal se lidt væk fra hvad alle de andre gør, og tænke lidt over hvad du selv gerne vil. Falske negle er en måde hvorpå man kan udtrykke sig selv, så tænk over hvem du er, og hvem du gerne vil være.

Indsendt af: Nann942a

Hej, søde 12-årige pige.
Jeg synes at du skal se bort fra, hvad de andre gør.
Ærligt, så synes jeg at falske negle ser dumt ud.
Selvfølgelig er det svært at se bort fra, og det forstår jeg også godt.
Håber at du kan bruge mit råd! :D
Knus, Nanna.

Indsendt af: 15-årig

[q="2"]Jeg synes at du skal se lidt væk fra hvad alle de andre gør, og tænke lidt over hvad du selv gerne vil. Falske negle er en måde hvorpå man kan udtrykke sig selv, så tænk over hvem du er, og hvem du gerne vil være.[/q]

Jeg synes, det er et super godt råd, og jeg er helt enig. Du skal gøre ting, fordi du gerne selv vil det, ikke fordi andre gør det.
Hilsen en på 15 år. :-)

Indsendt af: Den 15-årige

Gør ting, fordi du gerne selv vil, ikke fordi andre gør det. Som sagt er det med falske negle en måde at udtrykke sig på, og jeg synes, du skal udtrykke dig som du selv vil. Jeg ved ikke om der er nogen bestemt alder man skal være fuld for at få falske negle, men de fleste af dem jeg kender foretrækker nok rigtige negle. Mqn kqn også vælge at se lidt symbolsk på det, hvis man vil det. Jeg har i hvert fald aldrig haft falske negle, og jeg kan tydeligt se op en negl er ægte eler falsk. Jeg bed engang negle, men jeg brød den vane og har nu pæne, lange negle. Det tror jeg, at du også kan få ... og så sparer du desuden også penge på de falske negle, så det er vel en mulighed.
Hilsen Den 15-årige. :-)

Indsendt af: Anonym3

Hvis du rigtig gerne vil have falske negle kan du prøve at overtale dine forældre. Man bøhøver ikke at være ligesom alle andre. Du kunne også prøve med en flot neglelak eller noget.

Indsendt af: Ane

Lad være med at tænke på det! Du er 12 år, og bare fordi dine veninder bruger falske negle, er det ikke en nødvendighed at du også gør det. Hvis du oprigtigt gerne vil bruge det, måske fordi du føler dig mere feminin af det e.l., så kan du jo prøve at snakke med dine forældre om det igen. - Hvis det kun er fordi dine veninder bruger det, så skal du ikke tænke på det. Vær unik ved ikke at bruge det!

Indsendt af: Dit råd

Jeg synes ikke at du skal gå med falske negle, det er spild af tid og penge. De ser falske ud og ikke neutrale ud, som mange piger vil ha'. Jeg synes at det er bedre at gå med neglelak man kan lave mønstre med/på f.x kan man købe en form for jern-pind, som man kan lave prikker (og andre ting med) som kan købes i f.x Matas, Normal eller The Body Shop.

Indsendt af: enensommenneske...

Hej,
Da jeg gik i 6. gik alle andre piger end mig op i falske negle og lign. Jeg synes ikke at du skal gå med falske negle hvis du ikke vil. Når man GP rmed noget som ikke er sig selv så er det fordi man ikke selv er tilfreds med sig selv. At du ikke går med falske negle, betyder at du har accepteret hvem du er og det er kun en god ting.

Indsendt af: maria

Det er helt normalt at tænke sådan i din alder. Personligt begyndte jeg at gå med mascara i slutningen af 5. klasse. Jeg ville holde den så langt jeg kunne med ikke at bruge makeup, og så lære hvordan man lægger det inden at man bare fylder alt muligt i hovedet. Jeg kan ikke helt finde ud af om det er fordi du gerne vil gå med falske negle eller om det er fordi at det er irriterende at der er noget alle andre må, men du ikke må?

Indsendt af: Anonymous

jeg synes det ser rigtig dumt ud når jeg ser piger fra 11-12 år bruger make up og giver den hele armen med negle, nedringet bluser osv synes klart jeg kan mærke når jeg går i byen hvor meget mere respekt jeg har for de piger der ikke er helt sorte rundt om øjnene og skygge i hele fjæset, so you do you

Hvordan har du det med din krop?