6

Aldersgrænse?

år

Hej. ❤️
Jeg har tænkt på noget i sådan ret lang tid nu, og det er hvor er aldersgrænsen egenligt i kærlighed? Jeg er selv 12, og har en "flirt" som er 17! Jeg ved bestemt ikke om jeg burde være stolt over det, der er jo også den seksuelle lavalder, så er det forkert det jeg har gang i?

Indsendt af: hyggelovise

hej søde
jeg syntes at det er måske en dum ide at have den her "flirt" med ham da han er sytten. jeg er selv 12 og har prøvet det du er igennem hvor man er sådan i tvivl. men du skal jo også huske at han er en dreng og tænker sikkert på sex, og du er kun tolv. og hvis der sker noget ydligere er det ham der bliver straffet fordi du er under 15.
men jeg ville sige at aldersgrænsen er lidt for stor men det er dig og ikke mig.
vh. hyggelovise

Indsendt af: Anonym

Hej.
jeg synes ærligt talt ikke at grænsen er for stor. Du skal bare vide at du skal sætte grænser og sige nej. Hvis du ikke gør det ender du med at blive meget såret (taler af erfaring)!
Men søde, giv det en chance og være ikke bange for at sige nej.
Vh. MIIG

Indsendt af: den 14-årige

Altså jeg er 14, og jeg har en flirt der er 17, og han bliver snart 18. Men pointen er at det er okay, kærlighed er kærlighed...
Mig og min flirt har aldrig mødtes, men vi snakker hver aften på Skype med cam..
Mange hilsner den 14-årige

Indsendt af: kk

Uhhh, det er jo et godt spørgsmål. Hvor går grænsen?
I dette tilfælde burde du tænke på dig selv... Hvorfor er du sammen med ham, og hvorfor er han interessant, er det fordi han er ældre end dig og det er lidt forbudt eller? Kan det være fordi du mangler opmærksomhed, og nogle at snakke med som forstår dig, fordi så er dette ikke den rigtige grund til at være sammen med ham.
Jeg ville dog sige, at du burde passe på dig selv, og at du skal vente til du bliver lidt ældre med at være sammen med ham, men det er jo op til dig selv. Kærlighed er jo kærlighed.

Indsendt af: Bad Girl 12

Hej! Jeg synes at du skal tænke over at i er to helt forskellige steder i jeres liv, Men jeg ville nok ikke vælge sådan en stor forskel på alder men op til dig! Bare husk konsikvenserne <3

Indsendt af: Rasmusemil

[q="5"][/q]
Hej jeg er selv 12 år og vil også havde sex eller andet. Men jeg syns når du er 13-14 kan i godt gøre hvad i vil men ikke når du er 12 år. Men husk kondom. Ses håber jeg kun hjælpe kh ?mig

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?