6

Aldrig haft en kæreste

Dreng 14 år

Hej jeg er en dreng på 14 år

Jeg er forelsked i min bedste vens kæreste men har aldrig haft en kæreste før og føler bare at ingen kan lide mig plus hende

 

hvad skal jeg gøre

Indsendt af: #1, Pige 16 år

Hej dreng på 14 år.
Jeg er en pige på 16 år, og jeg har heller aldrig haft en kæreste.
Husk, at en kæreste er ikke et "must". Det er bedre ikke at have en kæreste end at være kærester med den forkerte person.
Du skal nok ikke forsøge noget med din vens kæreste. Forelskelse er en meget stærk følelse, men du må altså bukke for og respekterer, at det er din vens kæreste. Men måske kan du forsøge, hvis/når de slår op. Altså noget tid efter. De skal have lidt plads, hvis det sker. Men der ville nok ikke ske så meget ved, hvis du spurgte din ven om, hvad hans kæreste synes om dig. Hvis han spørger om, hvorfor du spørger ham om det, så kan du bare svare, at det er vigtigt for dig, at du er på god fod med hans kæreste eller noget i den stil. Måske bare for at vide det. Måske skulle du bare fortælle din ven om din forelskelse. Hvis du ikke vil det, så gør dig umage for, at han ikke bliver mistænksom.
Altså, jeg ved ikke helt, hvor du vil hen med det, du skrev, men her er i hvert fald lidt af hvert.
Hel og lykke.

Indsendt af: Lille Hjælper, Pige 15 år

Der er absolut ingen grund til at være bekymret. Der er rigtig mange der ikke har haft en kæreste i din alder, og da slet ikke en seriøs kæreste. Vent du hellere på, at den rette dukker op. Man kommer nemt i forhold med den forkerte, og det er noget der ødelægger en!
Mht din bedste vens kæreste tror jeg bare du skal prøve at glemme hende. Ikke nok med at du bliver såret hver gang de er sammen, du ville også risikere dit og din bedste vens venskab hvis du prøvede på noget. Jeg ved godt at det ikke er nemt, men du må gøre dit bedste. Kig efter andre piger, evt med dine venner. Det er noget der, for mig i hvert fald, kan lede tankerne væk fra den ulykkelige forelskelse.
Og selvfølgelig er der nogen der kan lide dig. Måske ikke kærestepotentiale, men venner er mindst lige så vigtige! En dag dukker der en pige op som virkelig fortjener dig og din kærlighed. Du må ikke bekymre dig om det nu, hold dig til dine venner. Er det ikke bedre at have nogle ægte venner fremfor en falsk kæreste som man ikke rigtigt er glad med ?
Hav tålmodighed :)

Indsendt af: Cat, Pige 15 år

Hej dreng på 14 år.
Jeg er en pige på 13 år.
Jeg havde aldrig haft en kæreste før, siden jeg var 12 år gammel, men her i november fik jeg en til en skolefest. Jeg havde haft et crush på ham i 2 år, og var vildt forelsket i ham, men nu kan jeg ikke rigtigt lide ham mere...Vi kan ikke tale sammen fordi vi er for generte, vi er på ingen måder åbne over for hinanden, og er bare ikke så glad for ham mere.
Som sagt er det bedre ikke og have en kæreste, end at have den forkerte.
Det er nok ikke en god ide at begynde at flirte med din vens kæreste, men du kan jo stadig godt blive venner med hende.
Hvis de slår op en dag, kan du opmuntre hende på en eller anden måde, hvis det var din ven der slog op, eller at hun måske fortryder at slå op, og ikke tør spørge ham igen.
Tag det stille og roligt :3
Forresten...Jeg kender det med at være forelsket i en vens/venindes kæreste :/ Det er en nederen følelse.
Håber at jeg kunne hjælpe dig, eller at du får god hjælp fra andre!
Hilsen, en pige på 13 :)

Indsendt af: #deseje1234, Pige 15 år

Kære dreng på 14 år (homie)
Du er kun 14 år gammel man, du har masser af tid til at forelske dig massere af gange indtil du finder den helt rigtige. Og husk the bro code altså, ik lav noget med vens dame, det er sgu dårlig stil.

Indsendt af: Bananen, Pige 17 år

For det første så synes jeg, at du skal så vidt som muligt prøve at glemme din bedste vens kæreste. Måske har du ikke haft en kæreste endnu, og det kan godt virke som et problem - men jeg er 100% sikker på, og nu snakker jeg af egen erfaring, at en bedste ven er langt vigtigere end en kæreste.

Efter min opfattelse, har du bare ikke mødt den rette endnu. Der kan gå lang tid før man møder dem rette, det kan være om 2 uger, 2 måneder, 2 år. Du har en lang ungdom foran dig, så der er ingen grund til panik. Du skal nok finde en, der sætter pris på din personlighed og væremåde, det kan jeg love dig for :-)

Indsendt af: Lillemat, Pige 15 år

YOLO, bare go for it! tag hende under armen og bare løb ud det uendelige. Husk hun kan lide dig hvis du kysser hende.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?