5

Alene.

Pige 14 år

Hej.

 

Jeg går i 8 klasse på en måde, jeg for hjemmeundervisning på grund af at jeg lider af angst.

Jeg har ikke været i skole i snart 1år nu, jeg har aldrig haft nogen venner som sådan men jeg snakkede med nogen.

 

Men efter jeg kom hjem var der ingen der gad at snakke eller være sammen med mig.

Jeg er altid meget alene, og ved ikke hvad jeg skal gøre ved det har svært ved at tale med mennesker.

Indsendt af: den ærlige

altså venner er der i alle, du skal bare gide eller turde at springe ud i det. angst bliver bedst bekæmpet med mod, så vis lidt mod og spring ud i det, eller sid indenfor og kik ud på de andre der leger

Indsendt af: MIG!

Hej:D
Jeg syntes for det første at det er modigt at dig at skrive ind, og spørgere andre børn om hjælp!:)
har du måske prøvet at melde dig til en sport? Elle noget andet? Det er en rigtig god måde at være sammen med folk på:)
Du kunne også prøve at fortælle det til nogen, så de måske kan få øjnene op for at du også kunne være en god ven?
Måske kunne du sige det til dine forældre, hvor i så måske kunne arrangere en hygge aften for nogen af dem du taler lidt med?
Det er selvfølgelig helt op til dig, og jeg håber det har hjulpet dig bare en lille smule:D
Held og lykke!
Kærligt hilsen MIG!:)

Indsendt af: INDENFOR

Hej, jeg er ked af at høre om dit problem. Jeg har det, ligesom dig, også meget svært ved at få venner, være sammen med andre og tale med andre. Det er ret frustrerende... Men jeg har da to venner. Den ene af dem er godt nok min søster, men jeg ser os både som familie og venner.
Har du ikke nogle søskende eller måske et kæledyr? Jeg har aldrig haft et kæledyr, men det skulle vist hjælpe lidt på problemet.
Man kan finde nye venner overalt, men det betyder jo ikke, at du allerede er i mål her. Du kan få venner fra skolen, kluppen, en fritidsaktivitet, dit arbejde, dit nærområde, en café osv. Hvor som helst, endda også over internettet. Du kunne måske prøve at få venner et af de steder, hvis du altså har mulighed for det. Bare prøv dig lidt frem og vær dig selv. Tal med nogle mennesker, du synes lader til at være noget for dig.

Indsendt af: Sunshine

Jeg har aldrig prøvet det samme som dig, men jeg kan godt sætte mig ind i hvordan det er (tror jeg da). Jeg tror bare at du skal tage det som det kommer og hvis du ikke er klar så bare tage den tid du har brug for : )

Indsendt af: Mingo

Halløjsa! Jeg synes bestemt, at det er så modigt af dig, at du skriver herind. Der er rigtig mange, der føler sig utryg ved at dele sin historie. Jeg synes, at du skulle snakke med dine forældre om det, og hvis de har nogle gode venner, som også har børn? Jeg kender godt lidt til din sag, og du skal ikke på nogen måder føle dig utryg. Husk, hvis du pludselig får angst eller noget, så husk at tænke på noget positivt og noget som gør dig rigtig glad. Og du skal også tænke på, at du ikke er den eneste i verden der har det sådan :D Tænk også på, når du bliver ældre, så har du større indflydelse på menneskets psykologiske udvikling. Det er flot af dig at skrive herind, og tag bare et skridt af gangen, så skal alt nok gå :D