4

Alene

Pige 13 år

Hej ?

Jeg er en pige på 13 der til dagligt har det godt! I en dejlig klasse og en fantastisk familie.

Pigerne fra min klasse er bare begyndt at holde mig meget udenfor... Jeg ved slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv når det sker.

 

Jeg plejer at snakke med dem om det, men det hjælper bare selt ikke. Har før snakket med en voksen sammen med en af pigerne som ikke opføre sig så pænt over for mig.

Jeg er lidt vant til at den ene pige ikke er så vild med mig nå jeg ikke gør som hun vil have det.

 

Men nu er problemet at de andre piger også er begyndt at holde mig udenfor. Jeg har lige Holt en hygge aften for de piger, men føler mig bare trådt på når de så alligevel holder mig udenfor.

- det er ikke hver dag, men lidt i perioder jeg ikke er med.

Indsendt af: Minimoys , Pige 15 år

jeg ville snakke med nogle af de piger som holder dig udenfor, også selvom det kun er i perioder, fordi måske ender det med at det lige pludselig ikke kun er i perioder, men hele tiden. Så jeg ville mene at det kunne være godt at snakke med dem om det. Har selv erfaring med det så ved at det måske ville hjælpe.

Men held og lykke

Indsendt af: #1, Pige 17 år

Hej 13-årige pige.
Jeg synes, at du skal prøve at tale med pigerne om det. Det er ikke okay, at de behandler dig sådan! Og det er ikke et ligegyldigt problem. Spørg dem fx. om, hvorfor de er sådan overfor dig. Hvis de ikke vil tale om det med dig, så må du vel tale med din lærer om det, så han/hun kan hjælpe med at lave det om.
Hel og lykke.

Indsendt af: Sarah 14, Pige

Det er jeg ked af at høre. Prøv og find nogle andre og snakke med, hvis de holder dig udenfor så er de ikke nogle rigtig venner for dig. Jeg er sikker på at der er mange der vil snakke med dig, de har bare ikke set hvor sød du i virkeligheden. Du kunne jo prøve og snakke med drengene fra din klasse (måske)
Og jeg har også været igennem det hvor alle bare holder mig udenfor
Men jeg lært at ignorere det og snakke med nogle andre.
Men du kan jo også gå hen og siger "hvorfor" de holder dig udenfor?
Hvis det var en ide, ellers kan du jo snakke med de andre fra klassen som ikke holder dig udenfor!
Håber mit svar hjalp dig! :)

Indsendt af: steffie, Pige 12 år

hej jeg har haft det samme problem og det er ikke let at løse
men du kan fx. prøve at lave det samme som de gør i frikvarterene fx hvis de nu shippede så vis dem at du også kan finde ud af de samme ting som de kan hvis du har flere problemer så er jeg her.
jeg er 12 år.
jeg forstår alle problemer og kan hjælpe en-vær så hvis du eller en ven har brug for hjælp så svar gerne