4

Alene...

Pige 14 år

Hej...?!

 

Er en pige på 14 år..Snart 15.. Jeg starter lige fra min gamle klasse...

 

Fra 0-3 klasse, var jeg glad hele tiden. Jeg følte mig med i fællesskabet. Men så i 3. klasse... Der begyndte alle at ignorer mig.

Og min bedste veninde begyndte hun at gå med nogle andre. I 4. klasse kom der en ny pige ind. Hun "rev" nærmest hende fra mig.

 

Så jeg gik hver frikvarter helt alene. Jeg græd virkelig tit,
Og hvergang jeg kom hjem gad jeg ikke noget.

Idag går jeg i 7. klasse (skulle gå i 8.) Og jeg føler mig stadig udenfor.. Ingen lytter til det jeg har at sige, og hvergang jeg snakker seriøst begynder folk at grine.

Og jeg forstår det ikke. For jeg har ikke gjort dem noget.. :/
 

 

Håber virkelig i ville skrive hvad jeg skal gøre.

Hilsen den ulykkelige pige, Lea :(

Indsendt af: 2isbetterthan1, Pige 13 år

Hej pige,
Kender godt det med at føle sig udenfor... Havde selv en meget svær "periode" fra 0 til 4-5 klasse.
Jeg havde en bedste veninde som begyndte at gå sammen med en anden pige. De lukkede mig udenfor, så jeg havde ingen at snakke med. Jeg var ked af det i mange år, og det eneste jeg lavede var at sidde på mit værelse helt alene.
Men noget jeg gjorde, som har hjulpet mig vildt meget, og gør at jeg har det meget bedre den dag i dag, er at jeg fik andre venner.
Jeg startede til en sport, startede til teater og jeg startede til dans. I starten var det selvfølgelig svært at få nye venner, men jeg åbnede mig bare op, og var mig selv.
Og ens venner fra klassen kan også mærke hvis man har fået nye venner. Du bliver en mere glad person, og derfor vil dem fra klassen være sammen med dig mere, end da du var ked af det.
Jeg er i hvert fald blevet venner med en masse nye både uden for skolen og inden for skolen.
Så mit råd er ikke at du skal skifte skole eller noget.
Tag kampen op! For det nytter ikke noget at flytte fra problemet!
Håber at du får det bedre i din klasse, og får en masse nye venner, uden og inden for skolen<3
Knus

Indsendt af: 14 år, Pige 15 år

Hej søde?
Kender det godt det er meget svært at være den der føler sig udenfor har selv prøvet det... Hvis de venner du har bare griner når du prøver og sige noget seriøst så sig til dem at du ikke syndes det er okay! Og hvis du har svært ved at sige det så skriv det til dem

Kh 14 årig mig

Indsendt af: Magnus , Dreng 16 år

Kære Lea
Jeg forstår dig! Og jeg føler med dig. Jeg har dog aldrig prøvet noget lignende, og tror måske kun derfor at jeg forstår dig. Men mit bedste råd til dig er, find en ven, prøv virkelig at find dig en ven, og det behøver ikke at være en fantastisk en til at starte med, for i kan sikkert blive endnu bedre venner med tiden. Prøv evt. At finde en ven i en anden klasse, det kan man sagtens en af mine bedste venner går i 8 klasse (jeg går i 9)
Hilsen Magnus, håber du finder nogen. :)

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

Heej Lea, Jeg kender alt til det sig da jeg gik i folkeskole jeg var også tid alene jeg bliv så også mobbet da de så endelig snakket til mig, jeg hade en bedste ven i klasse han bliv også mobbet så vi holde sammen end til han flyttet skole. Det jeg gjorde var bare og vise dem jeg var ligeglad jeg kunne da sakkens havde det sjov uden dem jeg fandt venner over nettet skriv dem dem i fribadere og snakket i mobil, en af den Bode ikke så lang væk fra mig så besøgte jeg kede og hun bliv min bedste veninde. budt med dem i klassen det vigtige er bare du har nogen når du har fri. Det hjælp mig, måske finder du også en over nette og opgaver af personen bor i Sanne by bare på en anser skole så føler mig sig ikke så alene bare. Der hele skal nok gå? Du er aldrig alene for du har jo os er på nettet?

Forelsket i den samme - hvad gør man?