1

Alkohol

år

Hej.

Jeg har altid følt mig mere moden end mine jævnaldrende, men jeg synes specielt, jeg kan mærke det nu.

Jeg er næsten 15 år, og jeg har i de senere år drukket med nogen af mine veninder en gang i mellem, men der er ingen af dem, der rigtig bryder sig om det, så jeg er lidt den eneste i min omgangskreds, der er med på det. Det begynder at irritere mig lidt, da jeg virkelig ikke føler, at jeg kan være mig selv, når jeg hverken har nogen at feste/hyggedrikke med, tale om sex osv med, og en som jeg kan føle mig "ung" med.

Jeg tror ikke, at det ville være en mulighed at være sammen med nogen, der er ældre, da mine forældre for det første ikke er meget for, hvis jeg er sammen med nogen, der er ældre end mig, og så er det sjælendt, de ældre gider mig.

Jeg har svært ved at få nye venner og veninder, da jeg er rigtig genert og ikke rigtig ved, hvordan jeg skal opsøge nye mennesker. Er der nogen der ved, hvad en mulig løsning ville være? For det er virkelig begyndt at gå mig på!

Indsendt af: Højere magter

Hej, jeg synes det lyder lidt underligt at du skriver, at du er moden i forhold til din omgangskreds, men samtidig er genert.. Synes normalt at disse ting ikke følges ad... Jeg kan dog stadig godt se dit problem og vil gerne hjælpe dig!
Eftersom at du er under 15 år, faktisk 18, så må du jo ikke drikke offentlige steder. Så den eneste mulighed du har for at drikke, er under private forhold... Det kræver jo at der er en fest og nogen at drikke med. Hvis du meget gerne vil have nogle nye venner, måske mere modne, så synes jeg at du skulle gå i en ungdomsklub. Det er typisk et sted hvor mere modne unge mødes og har det sjovt. Der tror jeg at der er nogen som gerne vil snakke om sex og om alkohol med dig, og at der bliver arrangeret fester med alkohol (private fester). Det kræver selvfølgelig at du bliver mere åben og bliver mindre genert, især i starten.
Dette er mit bedste råd jeg kan give dig, i forhold til det du ønsker skal ske!
Jeg vil dog også gerne give dig et andet råd med i købet, nemlig at holde fast i dine veninder som du har nu, og også huske at være en ung pige, som kan tænke på andet end alkohol. Det at opsøge akohol i en tidlig alder før sin omgangskreds, forbinder jeg tit med problemer... Jeg ønsker derfor at du opsøger alkohol på en naturlig og god måde, så du ikke får en dårlig omgangskreds af det!
Håber at det gav mening og at du kunne bruge det til noget!?

Forelsket i den samme - hvad gør man?