8

Alkohol

Pige 16 år

Hej venner;)

 

Jeg er en pige på 16, som ikke drikker alkohol. MIne venner drikker nu næsten hver weekend.

Jeg føler mig lidt udenfor, men kan altså ikke få mig selv til at drikke. Bare tanken om hvad det kan gøre ved din lever og hjerne i min alder.

Jeg ved godt at jeg er lidt mærkeligt, men jeg kan altså ikke få mig selv til at oversride den grænse.

 

Hvad skal jeg gøre!? Skal jeg også bare begynde at drikke? Eller skal jeg beholde min personlige grænse?

 

Håber at i kan hjælper mig.

Hilsen Pigen

Indsendt af: MIG:D

Hej:D
Jeg syntes for det første at du er helt vildt modig,at du ikke at lader dig rive med af alle de andre. Jeg vil ikke svare direkte på dit spørgsmål, men prøve at give dig råd så du selv kan vælge:)
Jeg syntes det er godt at du sætter dig og tænker over det, og hvad der kan ske hvis du drikker. Du siger ved jo godt hvad der kan ske, men jeg vil så bare lige tilføje, at det ikke sker, hvis man drikker lidt alkohol i ny og næ.
Man kunne jo forestille sig at du så bare ikke drak særligt meget, men stadigvæk var sammen med dine venner? Eller så kan du måske prøve at fortælle din venner om hvordan du har det, og så kan de måske tage lidt hensyn?
Du kan også prøve at starte en ny "ting" i klassen, hvor der ikke høre alkohol ind over? Man kan jo godt have det sjovt uden alkohol:D måske noget med at tage ud og shoppe osv?
Jeg håber du finder ud af det, på en måde så du kan være sammen med dine venner og ikke overtræde din egen personlige grænse (for man skal jo også have det godt med det man gør!:D)
Kh. MIG:D
Ps. Du ved sikkert godt hvem Bubber er? Han drikker ikke, og har vidst heller aldrig gjort;)

Indsendt af: Anonym

Jeg syntes du er modig at du ikke drikker du skal beholde din egen personlige grænse

Indsendt af: den ærlige

altså du vil jo ikke, så der er jo ikke nogen grund til det. så du har jo ikke et spørgsmål, bare en holdning som i bund og grund jo egentlig er meget god. mit råd vil være at tro på din egen holdning eller fyr den lidt af med dine venner og lad være med at være så fin på den.

Indsendt af: Anonym

Hej Pige:)
Jeg er selv en pige på næsten 16 :)
Der er også mange fra min klasse, der er begyndt at drikke og gå til fester. De fester der gå/er til, er der altid nogen andre, som resten af klassen ikke kender.
Jeg drikker ikke selv - kun lidt, men det er aldrig blevet til mere end to Mokai'er. og det bliver man bestemt ikke fuld, det er nærmest rent sodavand.
Du skal bare vide, at jeg synes det er helt OK ikke at drikke. Det er jo heller ikke specielt fedt at have tømmemænd og gøre dumme ting, når man ikke er ædru.
Knus Pige

Indsendt af: Piiigen

Hej!
Jeg går kun selv i ottende, men mange fra min klasse er også begyndt at drikke.
Personligt synes jeg først at man skal drikke når man er 16, så jeg skal lige vente til at jeg går på gymnasiet og det har jeg slet ikke noget problem med! Overhovedet!

Jeg synes det er sejt af dig at skrive ind og sige fra over for alkohol. OG det skal du holde fast i. Du skal slet ikke overskride din personlige grænse. Man kan sagtens have det sjovt til fester uden alkohol. Og hvis det fordi du endelig heller ikke er så vild med at være omgivet af så mange fulde mennesker, så kan du jo holde en hyggeaften med nogle veninder eller se Netflix med dynen godt op over hovedet!

Håber at det hjælper dig! Og hold fast i ikke at drikke alkohol, hvis du ikke selv vil! :)

Indsendt af: Rikke.

Jeg syntes ikke at du skal drikke bare fordi andre gør det. Hvis du ikke føler dig klar så vent til du er.

Indsendt af: mit råd

jeg syntes du skal blive ved med ikke at drikke alkohol har selv prøvet det og det gik helt galt for min veninde så det jeg gjorde var at holde mig langt væk fra alt det der og det gør jeg stadig væk og husk hvis du skal drikke så skal du gøre det med ejen vilie...

Indsendt af: Anonym

Hejsa. Jeg synes bestemt ikke på nogle måder, at du har behov for at drikke bare fordi andre gør det. Alkohol osv. er rigtig dårligt for kroppen, som du selv skriver :-) Jeg synes, at det tegner på dårlig opdragelse, hvis man drikker eller ryger i en tidlig alder. Du skal kunne se dig selv i øjnene igen, når du bliver voksen og være stolt af, at du holder dig ved den, du er. Lad dig aldrig blive revet ned :-)