3

Anderledes

Dreng 14 år

Jeg er en dreng der går i 7 kl

 

vi er blevet blandet sammen med hinanden fra 3 klasser og jeg har virkelig ikke nogen der har de samme interesser at hænge ud med.

 

Jeg har min mor men min far vil ikke se mig da jeg ikke kan sammen med hans kæreste.
Jeg vil gerne gå i naturen og kan godt lide orientering løb men drengene fra klassen er til fodbold .

 

Jeg er lidt speciel og en meget stille dreng. Vi bor i en lille by uden netværk
Jeg føler mig ensom og trist

Indsendt af: H2O2, Dreng 15 år

Hej, jeg forstår din situation.
Det er svært at komme med en løsning som jeg ved virker, siden vi alle er forskellige, men jeg kan komme med nogle forslag.

Du kan prøve selv at tage til fodbold, selvom det ikke nødvendigvis er sjovt de første gange, får du stadig muligheden for at være sammen med drengene fra din klasse, og så har i også noget at snakke om sammen.
Det kan dog være svært, fordi siden de er meget mere erfaren end dig vil muligvis du ikke spille særlig godt i forhold til dem. Men så skal du bare huske at du ikke er med for at vinde, men for at være sammen med de andre.

Du kan også prøve at undersøge om der er en type spejder i nærheden, (DDS, FDF osv.) Du vil måske være heldig og finde en kreds i dit om råde. Da jeg selv er spejder kan jeg stærkt anbefale det.
Det skader ikke at overveje det.

Ellers kan du prøve at snakke med drenge fra andre klasser, se om der er nogen som kan lide de samme ting som dig.

Indsendt af: caro123, Pige 15 år

Det lyder som om det ikke kun handler om vennerne på skolen det er svært med. Er det også derhjemme? Jeg har det på samme måde. Du skal bare være åben i skolen, skriv til nogle af drengene når du er derhjemme eller sådan noget

Indsendt af: stef145d, Pige 10 år

hej jeg forstår godt hvad du føler jeg er også den eneste i kassen som går til håndbold så jeg forstår dig godt jeg synes du først skal prøve fodbold og se om det var noget eller også kunne du får nogle venner som også kan lide naturen vær dig selv og hvis hvad du går rundt og føler
håber du får det bedre