5

Angst

Pige 13 år

Jeg har angst(får angstanfald og bliver nemt bange/nervøs) og det gør jeg har det rigtig svært i skolen fordi jeg ikke kan klare at skulle snakke foran klassen.

 

Nogen der har nogle tips til hvordan jeg får det bedre og kommer videre i livet??

Indsendt af: Valdemar N., Dreng 13 år

Hej du.

Er ikke selv i skole til fuld tid lige pt. Fordi jeg også er bange for uforudsigeligt ting.
Jeg køre et lille forløb med mine lære hvor de lige laver et lille uge brev for hver uge, hvad vi skal have om, og hvordan det skal forgå. Det kunne evt. Hjælpe, men også hvis du går og har mange hemmeligheder for dine klasse kamarater del nogen af dem med dem. Ikke alle! Det er godt og have hemmeligheder men det kan også hjælpe. Bare lige et spørgsmål til dig så, Har du det godt med dine klasse kamarater, og er i alle gode venner, både drenge og piger? ;-)

Indsendt af: Izabella, Pige 11 år

Hej!
Kan selvfølgelig godt forstå dig, og jeg kender også en med angst. Hvis du har problemer i skolen, kan du jo tage det op under aftensmaden eller snakke med en lære om det. Jeg tænker at det var en ide at i så fandt nogle dage f.eks hvor du var i skole mandag, onsdag og fredag eller sådan noget. Så de andre dage fik du en dagsplan af dine lærer, så kunne du jo lave de ting derhjemme?

Indsendt af: yada, Pige 13 år

Jeg har selv angst og har det selv svært, jeg har en masse veninder jeg snakker med og jeg snakker også med mine lærer og forældre om det.
Så det syntes jeg også du skal prøve, jeg håber du kunne bruge rådet
Held og lykke med det.❤

Indsendt af: illa, Pige 13 år

Jeg har selv angst, og jeg ved hvor hårdt, og skide ireterende det kan være! Det er virkelig vigtigt at få fortalt det til dine forældre først og fremmest, men det kan jo godt være du allerede har gjort det. Derefter kan i måske sammen skrive til dine lære, ikke noget langt, men bare lige hurtigt fortælle din situation. På den måde kan dine lære nok lidt lettere se på dig, hvis der er noget du ikke har lyst til, og give dig lov til at "side over". Derudover er det mega vigtigt at få noget hjælp, så det ikke bliver værre. Snak med dine forældre om psykologhjælp, eventuelt et forløb der hedder "cool kids". Håber at jeg var til lidt hjælp :) held og lykke