2

Angst for at sove med andre

år

Hej

Jeg har snakket med en skole psykolog om at jeg havde angst og hun prøvede så at hjælpe, men så da jeg havde snakket med hende 3 gange skulle hun hen til en anden skole og nu er det snart sommerferien og der er der ikke skole psykolog. Min mor er ved ar finde en ny psykolog.
 

Nå, men jeg har angst for at sove med andre også selv om det er hos mig selv. Jeg bliver meget urolig og efter sommerferien skal jeg flytte skole og så nogle dage efter jeg er startet der skal jeg på hyttetur i 3 dage.

 

Jeg bliver meget bange for at sove med andre!

Indsendt af: Stopmobning123

Hej:)
Jeg har det på samme måde. Jeg har en psykolog jeg ser hver uge! Du er ikke alene! Men det vigtigste jeg har indset er at du skal finde ud af med dig selv - hvad er det der provokere min angst? Hvad er jeg bange for? Så derefter er det vigtigt at du bare springer ud i det, så kan du nemlig se tilbage på det og sige - der skete ingenting!

Indsendt af: Hhhhhh

Hej ved hvordan du har det men der er nogen ting der hjælper hende du sover med er jo en du kende person kan lig dig som veinde og vil gøre alt for dig tænk på jo hurtigere du sover jo hurtigere er det jo overstået tænk på det som om det var noget du skulle gøre for en værd pris håber du får det beddere hilsen anonym