8

Badeferie

Pige år

Jeg har brug for hjælp hurtigt!!

Jeg er en pige på 14 år Jeg har haft min menustration cirka 3 gange og sidste måned fik jeg min mens. den 15 og Selvfølig har min far bestilt billetter til en badeferie her i ferien og jeg er virkelig bange for at den kommer tidligere

at jeg måske for den imens jeg svømmer eller noget

 

hjælp please....

Indsendt af: Maya

Hej søde. Min søster har også haft det problem. Der er ikke så tit at den kommer før, den kommer vist mest for sent. Men hvis det nu sker så prøv en tampon. Min søster siger det kan gøre lidt ondt men man vender sig til det. Hvis du har en mor så tal med hende om det, eller en anden kvinde, måske en moster eller hvad ved jeg. Håber jeg har hjulpet dig lidt? Med venlig hilsen M.?

Indsendt af: Christina

Hejsa!
En ting jeg vil love dig er at du behøver ikke synes det er pinligt at have din menustration det er helt normalt, hvis du siger det til din far vil han helt sikkert også hjælpe dig alt det han kan.
Generelt bløder man ikke mens man svømmer da vand stopper blødningen, men som tidligere skrevet så ja prøv med en tampon, start med små tamponer da de gør mindre ondt når man ikke er vand til det.
Jeg ved ikke hvor regelmæssig din menustastration er nået at blive (har haft min 4 år den er ikke tæt på regelmæssig) men generelt altid hav bind og/eller tamponer med dig er en god ide :D
God ferie
Christina

Indsendt af: Pigerne med gode råd

Hej søde, du skal ikke være så bekymret for det er ikke slemt, jeg har selv prøvet det. Hvis du er i tvivl kan du altid bruge en tampon eller få en fra din familie til at holde øje med om den kommer. Og søde det er ikke så slemt det er bare noget du skal igenmen. <3
-Fra pigene med samme problem <3

Indsendt af: to piger

Hej vi har læst din lille historie og vi vil meget gerne give dig et råd
Du kan sige det til din far og mor og så kan de moske hjælpe dig
Kh de to piger der syntes det er syndt for dig

Indsendt af: Bare en pige

Jeg har haft præcist samme problem du var i - mit kom samme dag som vi ankom til feriestedet :(
Jeg kunne ikke tage mig sammen til tampon, så til sidst gav jeg lidt op og prøvede bare at bade uden noget - hvilket faktisk gik fint.
Jeg er generelt ikke en kraftig bløder, og det stopper nærmest af sig selv hvis man er i koldt/køligt vand, så jeg tror ikke der er noget at være bange for.
Håber det kunne hjælpe

Indsendt af: Anonymous

[q="1"]Hej søde. Min søster har også haft det problem. Der er ikke så tit at den kommer før, den kommer vist mest for sent. Men hvis det nu sker så prøv en tampon. Min søster siger det kan gøre lidt ondt men man vender sig til det. Hvis du har en mor så tal med hende om det, eller en anden kvinde, måske en moster eller hvad ved jeg. Håber jeg har hjulpet dig lidt? Med venlig hilsen M.?[/q]

Hvis det gør ondt, sidder den ikke rigtigt. Det er meningen, at den skal sidde, så man ikke kan mærke den overhovedet. Hvis man ikke kan mærke den, side den rigtigt.

Indsendt af: Anonymous

Hej.
Som nævnt før er der noget med, at man ikke bløder i vand. Og selv, hvis du gør, er der alt for meget vand til, at man ville kunne se det, så ingen ville ligge mærke til det. Men du kan jo bruge en tampon, hvis du vil være på den sikre side.
Hel og lykke.

Indsendt af: Anonym (pige, hihi)

hej :)

Jeg vil foreslå at du pakker en pakke tamponer ned i din kuffert. Det kan godt gøre lidt ondt i starten, men efter et par gange vender man sig til det.

Hvis du får det mens du bader vil vandet ikke blive rødt, med mindre at du bløder HELT vildt, hvilket nok ikke er tilfældet når man har menstruation... Man bløder heller ikke så meget på dag 1.

kh. anonym

Hvordan har du det med din krop?