2

Bange for at ødelægge venskabet

år

Hej

 

Jeg er vild forelsket i en pige der hedder Filippa. Hun er også ret vild med mig.

Filippa er samtidig min bedste veninde overalt på jorden. Jeg har også lige slået op med min kæreste hvilket er filippas bedste veninde. Filippa vil så ikke have at det bliver til noget mellem mig og hende fordi hun er bange for at hun mister sin bedste veninde.

 

Skal jeg droppe hende eller hvad?
Og kan jeg tillade mig at tage hende i hånden eller kysse hende?

 

 

Tak for hjælpen

Indsendt af: Anonym

Tror nok mere det er Filipas problem, hvis hun virkelig elsker dig må hun kvinde sig op og spørge hendes veninde ( din ex ) om hvordan hun har det med det.

Indsendt af: Anonym

Hej.
Jeg synes i hvert fald ikke, at du skal droppe hende. Ville det ikke være at overreagere? Din veninde ville i hvert fald nok blive ked af det. Det bliver du måske også.
Både ja og nej. På den ene side ville det jo være vildt spontant og romantisk for din veninde, hvis du bare lige pludselig kyssede hende. Det ville på en positiv måde være noget hun nok aldrig glemmer. Men måske ville det være en idé at gøre noget andet som at tage hendes hånd, krammen hende eller lægge armen om hende, når i er ALENE. Og nej, fordi du kan risikere, at både din veninde og din ekskæreste bliver sure på dig. Så det er lidt op til dig.
Du skal bare huske at kunne balancere de forskellige forhold. Du skulle jo helst være en god ven, en god potentiel fremtidig kæreste for din veninde og en god ekskæreste.
Hel og lykke. :-)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?