9

Bange og nervøs

år

Hej.

Jeg er en pige på 13.

 

Her på onsdag får vi vores halvårskarakere i skolen.

Mine forældre og jeg lavede en aftale om at den her gang skal mine karakterer være gode, for sidst var de knap så gode. Vores lærer sagde i klassen i sidste uge at mange af karaktererne er dårlige. Og jeg er rigtig bange for at mine er dårlige. Fordi min mor og far ville blive rigtig sure og vil aflyse en koncert som jeg skal til.

 

Jeg er bare så bange og ved slet ikke hvad jeg skal gøre :(

Indsendt af: Kkkkkkkkkk

Hej det kender jeg godt prøv at snakke med dem inden du får karaktererne så kan du fortælle dem hvad du syns det hjalp ved mig hvis det ikke virker så find en ordning så du kan komme til koncerten held og lykke☺️☺️

Indsendt af: Anonym

Jeg kender det virkelig også, altså både mine forældre, lærere osv forventer virkelig meget af mig, så er altid virkelig bange for at skuffe dem, men tænker bare sådan ''fuck it'' lad mig styre mit eget liv, hvis jeg ikke er god til det her shit, så må det være sådan, altså man kan ikke være god til alt. Det var ikke engang Einstein, han kunne fx ikke koge et æg, så medmindre du ikke er stolt af det selv, så burde du bare tænke på dit eget bedste og dine valg, andet kan du vel ikke gøre.

Indsendt af: pige 13 år

Hej pige på 13
Jeg kan godt forstå hvorfordu er nervøs. Du kunne prøve at tale med dine skolelære? Måske ville han/hun kunne hjælpe dig med dit problem.. Jeg synes også at du skal tale med dine forældre om det. Husk nu at du ikke har fået din karakter endnu. Det kunne jo være den er god.. Engang sagde min skolelære også at mange i klassen havde klaret sig dårligt, men jeg fik stadig 12.. Ved godt man ikke kan sammenligne, men det kunne jo være det var gået godt..
Pøj pøj. Og held og lykke ;)
Håber det måske kunne hjælpe lidt..

Indsendt af: musen31

Hej.
Jeg kender godt den følelse af at man venter på et resultat..... Det er ikke fedt og er enig. Med hensyn til resultatet så bare tænk at det nok skal gå. Og hvis du føler dig lidt usikker, så tag snakken med dine forældre om at du har gjort dit bedste og du kan ikke gøre mere. Dine forældre er også nød til at forstå at du kun kan gøre dit bedste. Du har gjort dit bedste! Hvis du går dårlige karakterer så skidt pyt... Du gjorde hvad du kunne og mere er der ikke at sige til det! Jeg ønsker dig held og lykke med dine karakterer, forældre og koncerten.
Knus <3

Indsendt af: MatPet

Fortæl dem at du arbejder hårdt i skolen og gør dit bedste. Der er ikke andet at gøre, desværre.

Indsendt af: julie

Kære du, jeg kender udmærket denne følelse. Du skal bare tro på at du har klaret dig godt, fordi når man virkelig prøver så får man en god belønning for det har man gjort sig selv fortjent til, men hvis du nu får 4-7 er det også en god karakter, fordi måske en anden gang kan du få 10 eller 12, men husk nu at du altid vil klarer det godt, hvis du nu prøver! ;)
Hilsen Julie

Indsendt af: Lone111

Slap af og se vad der sker

Indsendt af: Dog_lover

Snak med dine forældre, det er ikke i orden at bare fordi du måske ikke for et tolvtal, så skal du stadigvæk til koncert!!!
Fortæl dem/eller bare den ene af dem hvad du tænker, mine forældre lagde også altid pres på mig indtil jeg stoppede og fortalte hvad jeg følte. Det kan godt være svært at få det sagt, så du kan e.v.t prøve at skrive det som et brev <3
Håber at det kunne hjælpe :)

Indsendt af: Anonym

Hejsa.
Jeg tænker at du bare skal tage det stille og roligt! Du har forhåbentlig gjort dit bedste (hvis ikke, så er det et andet problem). Jeg har også selv været i den situation mange gange. Og Tro mig, det her er ikke din sidste gang.

Hvis Fine karakter ikke blev helt så gode, så tag en snak med forældrene og sig det var bedste du kunne gøre.

Sid ned og tænk over hvor du ikke har så høje karakter, og begyndt at se på Hvordan du kan gører det bedrer.
Det vil hjælpe dig rigtig meget, og din familie vil være meget stolte og det samme vil Du være overfor dig selv.

Håber du kunne bruge mit råd.