3

Bange for tillid

Pige 15 år

Hej, er en pige på 15 år.

 

Har altid haft svært ved at have tillid til nogle, men her for et år siden ca. begyndte at få tillid til folk og stole på andre.

Det resulterede i at f.eks mine lærer begyndte at fortælle alle om hvordan jeg havde det. De piger jeg troede var mine veninder valgte at udstille mig osv.

 

I dag går jeg startet på en efterskole, men har det virkelig svært med at jeg skal snakke med lærerne om hvis jeg har et problem. Har det også svært ved at hele tiden skulle være sammen med nogle og komme til at knytte mig til de forkerte.

Har allerede været udsat for at en jeg troede var min "veninde" valgte at svine mig til og fortælle de ting jeg havde sagt til hende, til alle andre...

 

Håber i har nogle råd til hvordan man bedst muligt kan opbygge tilliden til andre...
Hilsen en pige på 15

Indsendt af: H2O2, Dreng 15 år

Hej, at vide hvem man kan stole på er virkelig svært, og jeg har også selv svært ved det.
Hvis du har fortalt personlige ting til din lærer og de har fortalt der videre, burde du sige det til dine forældre, fordi alle lærere har tavshedspligt, hvilket vil sige at de ikke må fortælle alle ens personlige oplysninger videre, med mindre de er alvorlige.

At vælge de 'rigtige' venner er en af de sværeste opgaver man kan få, og man vil altid måde folk som man ikke kan stole på. Men det handler om at tage chancer.

Hvis du stadig føler at du ikke kan have tillid til nogen, så burde du snakke med dine forældre om det.

Indsendt af: hjælperdigmedhjertet, Pige 15 år

Heiiii.. Min storesøs.. Har det på samme måde! Og du skal bare sige det som det er! Dine lærer har da sikkert også haft det sådan ellers så sig det til dine forældre. De kan nok hjælpe. Og venner! Min storesøster har haft det på samme måde det eneste du skal gøre er at glemme dem! Og start til fx fodbold.. Ahhah du går jo i efterskole.. Ah i see it ..men SIG det til en lærer. at de har gjord det osv.. De kan sikkert hjælpe dig.. Med at finde nogen nye friiiendss! BARE VÆR DIG SELV

Indsendt af: Kartoffel, Pige 13 år

Det kan være svært at tolke hvem man kan stole på, og hvem man skal holde oplysninger langt væk fra. Har selv prøvet noget lignende. Mine erfaringer er, at du ikke skal tro, at bare fordi at de fortæller dig hemmeligheder, betyder det ikke, at de vil holde på dine. Prøv dig frem. Det hele skal jo nok gå :-)