12

Barbere ben

år

Hej jeg er en pige på 13 år som har Rigtig mange mørke hår på mine ben.

Jeg kunne godt tænke mig at barbere mine ben, men jeg er lidt usikker på om jeg skal gøre det...

De fleste piger fra min klasse barbere ikke ben, men de har også meget få hår på deres ben.... Jeg har lidt lyst til at bare gøre det. Jeg barbere mig under armene, og da jeg begyndte spurgte jeg ikke min mor. Hun ved godt at jeg har gjordt det, og har ikke komenteret på det.

 

Synes I at jeg skal spørge min mor, eller tale med min ?(har ikke rigtig lyst til det men..) I må meget gerne komme med nogle råd.
Tak

Indsendt af: Kaninsnuseremma

Hvis du har det skidt med de mørke hår på dine ben så synes jeg du skal gøre det... Det er helt normalt at gøre det i din alder :)

Indsendt af: Malou

Hej søde<3
Jeg havde samme problem som dig med de mørke hår, da jeg var på din alder. Synes du skal barbere dine ben hvis du ikke har det så godt med det. Da jeg ville barbere mig de forskellige steder på kroppen, fortalte jeg min mor hvordan jeg havde det, og hun forstod mig godt og sagde bare det var okay. Er sikker på du også godt må!
Du skal lige tænke på at det er meget forskelligt for person til person, hvor mange hår man har.
Du siger jo også at der ikke er så mange fra din klasse der barber sine ben. Du behøver jo ikke at fortælle noget til dem om at du gør det, det kan bare være dig og din mor's lille hemmelighed<3

Indsendt af: anonym123456789

Kære pige på 13.
Ligesom dig var jeg også rigtig i tvivl om jeg skulle gøre det. Jeg har også meget mørke hår, og de andre fra min klasse har også meget lyse hår. Da jeg gjorde det var der ingen der lagde mærke til det og jeg synes det var rat at blive fri for at føle mig utilpas når jeg gik i shorts. Det var en rigtig rar følelse, og inden længe begyndte de andre piger også på det. Jeg synes dog du skal tale med din mor, moster e.lign. Det gjorde jeg, og jeg fik nogle gode råd med på vejen, selvom jeg synes det var lidt grænseoverskridende.

Håber det hjalp, og gør det ikke før du er 110% sikker på at du er klar.

Indsendt af: K

Hej med dig :)
Jeg kan sagtens forstå hvordan du har det. Jeg havde det selv sådan i flere år fordi jeg tænkte at min mor nok ville synes jeg var for ung hvis jeg spurgte hende, så derfor fik jeg aldrig gjort noget ved det, hvilket resulterede i at jeg havde dårlig selvtillid - især om sommeren.
Til sidst blev jeg træt af det, og på sidste skoledag skulle jeg til en gallafest hvor jeg skulle have en fin ny kjole på, og så spurgte jeg min mor om hun ikke ville vise mig hvordan man barberede ben, og det ville hun gerne.

Hvis dine hår på benene generer dig og giver dig dårlig selvtillid, synes jeg du skal snakke med din mor om det. Jeg er sikker på, hun gerne vil hjælpe dig selv om det er lidt grænseoverskridende at snakke med hende om det. Det er bare så træls at gå og have ondt i maven over sådan en "lille" ting i flere år som jeg gjorde.
Held og lykke :)
Mvh. K

Indsendt af: AS

Hej søde pige!
Jeg har det samme problem da jeg er mørk. (Altså brun i huden) Jeg har mange hår på benene og hårene er sorte :( Jeg har dog ikke barberet mig da jeg kun er 12 :) Men jeg synes du skal gøre det og snakke med din mor omkring det . Hun har jo sikkert selv prøvet det. Jeg håber du får det bedre med din krop :)

Indsendt af: thilde

Du skal bare gøre det du føler dig tilpas med :) ;)

Indsendt af: Anonym

Altså hvis du føler for at barbere dine ben skal du selvfølgelig gøre det jeg har barberet mine ben siden jeg gik i 5 klasse fordi jeg havde samme problem og jeg har aldrig fortrudt det ?

Indsendt af: Cutie_Melove

Hej Pige på 13...
Jeg tænker hvis du er utilfreds med dine ben så skal du gøre det!?
Men hvis jeg var dig så havde jeg sagt det til min mor!?
Men husk altid at lytte til dit hjerte, brug din fornuft......
Hilsen Pigen på 12!?

Indsendt af: Anonym

Hej jeg syns du skal gøre det man skal nemlig ikke gå og føle sig utilpas uden at gøre noget hved det fx sige det til sine forældre :-)

Indsendt af: Rikke

Jeg syntes du skal snakke med din mor om det. Især hvis du har det dårligt over det

Indsendt af: pige

Hej
Jeg er rigtig glad for at der er så mange der har skrevet ind for at hjælpe mig. Det er jeg rigtig glad for. Jeg er begyndt at barbere mine ben (Kun under knæne). Jeg er glad for den beslutning jeg har taget, og jeg fortryder det ikke. Jeg fandt ud af at flere af pigerne fra klassen også barbere ben..
Tak ;)

Indsendt af: L

Hej.
Kan godt forstå, at du gerne vil barbere ben. Kender godt det med mørke hår på benene. Tænkte lige at jeg ville dele, hvordan jeg "spurgte" min mor og far. Jeg havde det sådan lidt, 'jeg gider sku ikke rende rundt med behårede stænger'. Og jeg var sådan lidt ligeglad med, om mine forældre synes det var en dårlig idé, eller ej.
Så mine to aller bedste veninder og jeg besluttede os for, at vi ville gøre os sommerklar. Det sagde jeg sådan set bare til mine forældre, og så var det dét. Men jeg synes lige du skal sige til din mor, at du begynder. Men du behøver ikke at gøre det til noget stort. Du barberer jo bare ben. Det er jo ikke sådan at du begynder at drikke alkohol. Du skal bare huske på, at når du først er begyndt at barbere ben. Skal du blive ved, og gøre det jævnligt.
Håber det hjalp lidt.

Hvordan har du det med din krop?