7

Betalt kærlighed...

år

Hej.

Jeg sidder lige nu og er ret så ked af det. jeg føler nemlig lidt at min far prøver at købe min "kærlighed".

Jeg syntes tit at vi lidt ældre børn er gode til at nasse på vores forældre, og jeg vil gerne kunne se det fra begge vinkler. Men tit når jeg får noget og vi så kommer op og diskutere over et eller andet, bliver det bragt på banen. fx. at man er utaknemlig og man kun vil have ting...

Det passer overhovedet ikke. ja self. kan man være selvisk, men alle laver fejl.

Jeg er træt af at høre at jeg kun elsker mine forældre når de giver mig ting, og jeg føler at jeg burde være glad og taknemlig når jeg får en ny trøje fx. selvom jeg måske savner dem i hverdagen når min far er på arbejde fra 6-15 og igen fra 16-22.

Jeg mangler dem utroligt meget og bliver rimelig ked af det når de bruger deres "gaver" imod mig..

Andre der føler det? Og hvad kan man gøre ved det?

Indsendt af: Anonym

hej min ven. jeg kan godt forstå hvor ked af det du er ved at dine forældre "køber dig" men jeg tror grunden til at de køber så mange ting til dig er at det er fordi de arbejder så meget. men jeg synes du skal fortælle det til din far og mor jeg tror helt sikkeret de vil kunne forstå det hvis du fortæller dem det at du enlig ikke elsker dem fordi de køber gaver til dig men at du elsker dem fordi at de er dine forældre og så fortælle dem at du har brug for dem g så lave en aftale med dem om at i kan sende et par sms'er mens de er på arbejde :)

Indsendt af: Laura

Hej jeg forstår dig godt det er over hoved ikke i orden at de bruger gaver i mod dig jeg SYNDTES helt klart at du skal tale med dem om det det kan være at de forstår dig og kan hjælpe og måske gøre noget ved det jeg sags selv i samme Situation engang bare rolig det kommer til at virke

Qnuz mig.

Indsendt af: Råd pigen

Prøv at snakke med dem om det. Jeg er sikker på at det er lige så kede af det som dig.

Indsendt af: Anonym

Okay.
Det er utroligt svært det her med at din far vil "Købe" din kærlighed, sådan har min halvsøster selv prøvet med hendes far.
Det er selvfølgelig fedt, men også dybt forkert. Hvis du tør så syntes jeg at du skal tage en snak med ham om det, hvorvidt om han gør det eller ej. Bagefter/eller bare i det hele taget, skal du nok snakke med din far omkring hvor meget du elsker ham, hvilket ikke kan købes for penge. Min mor rejser selv 24/7, og prøver nok også selv at købe min kærlighed lidt, hvilket nok ligger nemmest for voksne.
Men jeg syntes at du skal snakke med din far om det, også forklare ham at du gerne vil bruge lidt mere "kvalitetstid" med ham.

Indsendt af: Miss_eda

Jeg kan godt forstå dig virkelig det bedste råd ville nok være at du siger til din mor eller far at du virkelig savner dem og har brug for dem lige i denne periode jeg er næsten sikker på at dine forældre nok vil kunne forstå det så.

Indsendt af: Et Råd

Hej
jeg forstår udmærket dit problem, og jeg kan også forstå hvordan du har det. Først og fremmest tror jeg ikke at du har gjort noget forkert. Du kan prøve at snakke med dem. Men prøv at sagen fra begge synsvinkler, og se hvor "konflikten" opstår.
KH en der vil hjælpe

Indsendt af: Anonym

Hej søde. Jeg føler med dig. Tag en snak med din far om at du hellere vil lave ting sammen med ham, i stedet for at få ting som du føler du skal være taknemmelig over. Måske kan i lave noget sammen en weekend han ikke arbejder?