14

BH hjælp

Pige år

Hej,
Det er sådan, at de fleste af pigerne i min klasse bruger bh, men det gør jeg ikke.

Det skal lige siges at jeg er en 13-årig pige.

 

Jeg vil rigtig gerne gå med bh, men for det første synes jeg selv at mine bryster er meget små, og jeg er bange for at de andre vil gøre grin med at jeg bruger bh, selvom de jo selv gør det.
Nogle af mine gode drenge venner har sagt til mig at jeg ingen bryster har, hvilket godt kan gå mig på.

Jeg vil ikke have ingen bryster den ene dag, også komme med kæmpe push-up den næste dag.

 

Hvad skal jeg gøre?

Indsendt af: hjælp, Pige 11 år

det skal du ikke tænke på bare tænk på alt andet godt ved ikke at bruge bh fordig en eller anden dag kommer det jo

Indsendt af: sali, Pige 23 år

Hvis jeg var dig ville jeg være elle-vild! Tjek den her artikel ud: http://www.bt.dk/underholdning/store-bryster-er-ingen-fordel
Måske har du en fremtid som super-model?

Bare fordi alle andre bruger BH betyder det ikke, at du er forkert. Når man skiller sig ud fra mængden er det bedste man kan gøre ALTID at finde fordelen ved at være som man er. Når man skiller sig ud fra alle andre er man endnu mere unik ;) Jeg vil garantere dig for, at du nok vil få brug for en bh indenfor de næste par år. Indtil da nyd at du ikke er som alle de andre! Du er DIG ;)

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Gør hvad du slev føler for, du skal selvfølgelig ikke starte med at købe en kæmpe push up bh, prøv at start med den mindste størrelse. Husk på at alle udvikler sig på forskellige tidspunkter

Indsendt af: mulle, Pige 17 år

Jeg startede kun med som 13 årige, da jeg havde lidt større end andre, men vent til de er vokset, jeg kender mange i min alder der ikke har særlig store, de skal nok komme, du skal ikke være bange for at det er forkert, så mit råd ville være at vente til de er en a skål størrelse, det før vil se alt forkert ud

Indsendt af: Hej med dig, Pige 15 år

Det synes jeg er helt op til dig om du vil eller ej.
Jeg er selv 15 år, og bruger heller ikke bh, da jeg har meget meget små bryster, og føler ikke derfor at det er nødvendigt.
Du kan evt. Jo bare bruge top eller en undertrøje. ;)

Indsendt af: Girl14, Pige 14 år

Du skal ikke tænke på hvad de siger til dig. Nogen er hurtige mht udvikling og andre er knap så hurtige. Hvis du nu gerne vil begynde at bruge BH, kan du jo starte med en af de mindste størrelser, og så på den måde vil det også virke mere naturligt.
Håber du kunne bruge mit råd ☺️

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Først og fremmest skal du tænke over om du gør det fordi du har lyst eller fordi alle andre gør det. Det er nemlig vigtigt at du også selv er glad for det. Hvis du stadig virkelig gerne vil gå med BH,men ikke har lyst til at det skal være så tydeligt, kan man mange steder få nogle uden push-up i:)

Håber det hjalp;)

Indsendt af: Anonymus, Pige 12 år

Hej pige jeg er selv en pige på 12 næsten 13. Jeg kan sagtens forstå for måske et halvt år begyndte jeg at gå med bh fordi jeg fik nogle at en venninde. Men et par uger efter stoppede jeg igen fordi jeg syntes de var lidt ubehagelige. Min pointe er at på det tidspunkt havde vi svømning i skolen og alle pigerne syntes bare at det var sejt. Jeg er nu også ret hurtig udviklet. Så mit råd er hvis du syntes din bryster er for små til at bruge bh eller nærmere hvad andre vil tænke. Så bare vær ligeglad jeg er sikker på at pigerne i din klasse også syntes
Det er sejt. Knuz mig

Indsendt af: Anonymous, Pige

Køb en bh

Indsendt af: Ane, Pige 15 år

Der er ingen der siger, at du behøver bruge push-up. Jeg var den sidste der begyndte at bruge bh på hele årgangen, på trods af, at jeg havde de største bryster. Derfor tror jeg, at det varierer meget, hvornår man begynder at bruge bh. Jeg ville foreslå, at du spørger din mor, om hun vil hjælpe dig med at finde en bh. Find en autoriseret undertøjsbutik og spørg en medarbejder om hjælp til at finde en bh, der passer til lige præcis dine bryster. Ingen bryster er ens, og der er ikke nogen regler for, hvor store de skal være, før man må begynde at bruge bh.

Indsendt af: mie, Pige 17 år

hej søde
jeg er 17 nu så det er længe siden jeg gik igennem alt det der.
måske købe en sports top med puder i det gør en rimelig god forskel.
hvis dine venner/veninder laver sjov af dig skal du bare være stolt over at du ser godt med og uden bh på.
kh mig<3

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

hej det er lige gyldig om de er små alder hvad de nu er hvis de gør grin så gå til en voksen ok ? prøve det

Indsendt af: Rebe2402, Pige 14 år

Hej 13årige pige. Du skal vide du ikke er den eneste. Vi er ikke ens. Nogles bryster vokser først når de er 15 og nogle når de er 10. Det er meget forskelligt fra person til person.

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

jeg er også i samme situation...jeg er dog lige blevet 14 år, og er den eneste i min klasse der ikke bruger bh. Jeg ville også rigtig gerne gå med bh, og tror godt jeg kan passe en meget lille størrelse....men jeg tænker også over, at det er mærkeligt at skifte fra dag til dag...men alle piger skal jo have deres første bh på et tidspunkt, så bare vælg en lille størelse.....men husk, du er ikke alene!!

Hvordan har du det med din krop?