5

Bi, pan, homoseksuel?

Pige 12 år

Hej, jeg er en pige på 12 år der længe har haft problemer med at finde ud af om jeg muligvis har en anden seksualitet, end heteroseksuel..
 

 

Det kan måske godt være en fase jeg går igennem, men det tror jeg virkelig ikke. Og for nogle kan 12 år godt lyde lidt ungt, når det gælder sådan nogle problemer..
 

Min veninde og jeg har længe 'studeret' i det der med køn og seksualiteter. Derfor har jeg jo self. også selv tænkt en del over det!.
Altså lige nu er jeg heteroflexible, hvilket vil sige jeg sådan ret meget er straight, men jeg udelukker ikke andre køn.
Men jeg føler bare at hvad jeg siger til mig selv, er løgn.

 

Altså hvis nu det gælder piger på stranden, i byen eller på skolen.. Så tænker jeg bare sådan "Damn, hun er squ hot".. Altså, jeg synes ikke selv det et problem. Synes det fedt at have den der følelse af at jeg både kan kigge på piger og drenge.. ;D)..

Min veninde er selv panseksuel, og siger at jeg er "questioning"
hvilket vil sige at jeg stadig leder efter den rette seksualitet for mig.. ;)
 

Andre der har oplevet det her?
Nogle gode råd?

 

Please hjælp mig! ;)

Indsendt af: Olaf, Pige 14 år

Alle skal igennem den på et tidpunkt i sit liv hvor man finde ud af hvad man er til, nogle kommer igennem som 10 år andre som 34. Men føl efter ind i dag selv det er KUN dig der ved hvad du er til. Hvis du godt selv ved du er noget og du er stolt er det så vil dem der elsker dig også være glad. Du må altid kigge på piger og drenge, min søster siger altid "samle appetit ud spis hjemme" som betyder at du må godt kigge på piger og drenge når du har en kæreste, men bare du ved du har en kæreste og det er ham/hun du elsker.

Indsendt af: Julie <3, Pige 14 år

Hej pige på 12...jeg sidder i præcis samme dilemma så jeg kender det. Det kan godt tage lang tid gøre sig at finde dig selv i en rigtig seksualitet da du kun er midt eller i starten af puberteten. Jeg har selv prøvet mig frem og jeg har fundet ud af at jeg er biseksuel og det er jeg så glad for så husk bare prøv dig frem og alle vil nok støtte dig på vej...
Håber du kan bruge mit råd, det Det største knus og kram fra julie 14 år... held og lykke

Indsendt af: Pige på 15 år, Pige 15 år

Hej pige på 12 år
Jeg forstår godt dit problem jeg har også selv været igennem de tanker:)husk at være dig selv:)så skal du nok finde ud af det

Indsendt af: Frigg, Pige 16 år

Jeg ser en pige på 16 og hele det emne er da lige til at drukne i. Jeg troede jeg var straight, men blev mobbet af en LGBT gruppe for det. Jeg har dog ikke stor appeal til drenge da jeg er ret maskulin i min adfærd, træner meget og jeg er blevet forvekslet med en dreng op til flere gange. Derudover er der en pige jeg nu er ret lun på, men jeg har kun været i straight forhold. Når folk spørger ind til min seksualitet, så ved jeg ikke helt. Men da det ikke er et svar har jeg bære opfundet min egen seksualitet, så må folk sige hvad de vil. Du skal ikke tænke for meget over det, bare elsk dem du elsker og nyd lige de kroppe du vil. Du behøver ikke sætte ord på det. Kærlighed er ikke noget der er let at sætte ord på.

Indsendt af: Hjælper, Pige 15 år

Hej med dig :-)
Nu har jeg læst dit brev nogle gange, og du virker til at være en moden og selvbevidst pige. Har jeg ret? ;-) Jeg tænker at du måske kan prøve at tale med din mor om det? Eller hvis du kender en anden voksen som du føler dig tryg ved. Nogle gange er det dejligt at komme ud med sådan noget til en man kan stole på. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvordan dine nærmeste er, men min mor er ihvertfald virkelig forstående for sådan noget. Og det tror jeg faktisk de fleste mødre er. Selvom man nogle gange ikke helt tænker det. Det kunne også være at hun allerede har regnet det ud? Der er sikkert mange som siger at man ikke ved en skid om sin seksualitet når man er 12 år, men jo sgu, det med kærlighed det er ikke bare noget man skal prøve sig frem til eller noget man bare vælger fordi andre er det, det er en følelse som man ikke kan styre og enten så er man til begge dele, ellers er man til en af delene. Og det skulle man gerne kunne mærke i en tidelig alder. Det svære er bare at springe ud, og ikke være som "de andre". Jeg håber denne besked hjalp dig lidt? Jeg vil ihvertfald gerne hjælpe! Alle dem som jeg kan - elsker at hjælpe! Håber du finder ud af det hele ;-) knus fra mig