7

Biseksuel kæreste

Pige 13 år

Hej, jeg er en pige på 13 år.

 

Min kæreste skrev til mig og sagde at han var biseksuel, jeg ville ikke sige noget ondt om det og prøvede bare at være ligeglad, men det er jeg ikke.

 

Hvad skal vi gøre?

Indsendt af: Anonym_pige, Pige 15 år

Husk på at bare fordi han er biseksuel, betyder det ikke at han går rundt og bliver forelsket i alle mennesker, eller at han kan lide det ene køn bedre end det andet. Tænk på at han stoler nok på dig, til at fortælle dig sådan en personlig ting :)

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

[q="1"]Husk på at bare fordi han er biseksuel, betyder det ikke at han går rundt og bliver forelsket i alle mennesker, eller at han kan lide det ene køn bedre end det andet. Tænk på at han stoler nok på dig, til at fortælle dig sådan en personlig ting :)[/q]

Det er rigtigt nok som du siger... I er trods alt kærester så jeg kan ikke se hvorfor det skulle være et problem. Men jeg kan også godt forstå du ikke helt ved hvad du skal syntes om det. Jeg er selv bi, og da jeg fortalte min ex-kæreste det tog han det meget pænt. For jeg var jo forelsket i HAM... Og ikke alle muglige andre ;)

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Det kan være hårdt, men han har ikke afvist dig endnu. Det kan være pisse hårdt

Indsendt af: Cookiedough2, Pige 16 år

Hej søde pige...
Du skal huske, at der sker en masse når man er på din alder. Både med kroppen men også forandringer og spørgsmål som "hvem er jeg?". I din alder skal man eksperimentere meget med sig selv og andre for at finde ud af hvad man er til. Man kan f.eks. ikke sige man ikke kan lide piger hvis man aldrig har prøvet det, eller i hvert fald tænkt tanken. Det kan være at det er en prøvelse på noget andet og en fase han skal igennem for, at finde ud af hvem han er, eller det kan være den han er, og han alleredde ved det. Lige meget hvad synes jeg du skal være en støttende kæreste, og sige til ham at du måske har lidt svært ved det han sagde fordi det gør dig usikker, eller at du ikke ved nok om det endnu, så om han ikke kan forklare dig det? Det vil på begge måder være både godt for dig og din kæreste at forstå hinanden og hjælpe hinanden frem med "hvem i er".

Jeg håber det hjalp :)

Knuz

Indsendt af: den underudvikl..., Pige 14 år

husk på at han jo ikke kan gøre for det.. Du bliver desværre nødt til at respektere det, for du kan ikke lave det om. Jeg synes bare at du skal spørger ham, om hans seksualitet påvirker jeres forhold, for hvis han er blevet forelsket i en anden dreng, så er der ikke så meget at gøre. men få helt klart lige afklaret med ham, om i det påvirker foholdet.

held og lykke!

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

jeg synes det er fint men vis du har lidt svært med det skal du nok snakke med ham

Indsendt af: Anonymous, Dreng 17 år

[q="5"]husk på at han jo ikke kan gøre for det.. Du bliver desværre nødt til at respektere det, for du kan ikke lave det om. Jeg synes bare at du skal spørger ham, om hans seksualitet påvirker jeres forhold, for hvis han er blevet forelsket i en anden dreng, så er der ikke så meget at gøre. men få helt klart lige afklaret med ham, om i det påvirker foholdet.
held og lykke![/q]

Hej!
Jeg, en ganske biseksuel dreng, ville blot lige kommentere.
Det virker som om, at du ser det som en burde, eller en straf, at have en biseksuel kæreste.
Det er det virkelig ikke! Ligesom at du, hvis du er heteroseksuel (til det modsatte køn) er i et forhold, så stopper du ikke med at være tiltrukket af andre mennesker. Det samme gælder for os biseksuelle, vi er bare ikke kun tiltrukket af en "slags" mennesker, men af to.
Iøvrigt vil jeg poientere, at at være utro eller generelt nedern har INTET med seksualitet at gøre.
Tusind tak for at læse mit indlæg - god dag! :)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?