5

Jeg bliver mobbet

Pige år

Hej venner.

 

Siden jeg er startede på efterskole, er folk begyndt at se ned på, kalde mig grimme ting, og en masse andre ubehagelige ting. Jeg overvejer at droppe ud, men jeg ved ikke helt.
 

Hvad skal jeg gøre?

Indsendt af: Anonym

Hej med dig,

Jeg synes, du skal tage fat i en kontaktlærer hurtigst muligt og få snakket om det. Hvis det er svært kunne du jo også til en start prøve at snakke med dine værelseskammerater.

Indsendt af: Matildel

Der er altid nogle som kan lide det samme som dig, som du kan snakke med. Så du skal ikke tænke på hvad de andre siger. Hav det fedt med dem som kan lide dig, og altid vær dig selv. Vær glad for det du har.

Indsendt af: Nullergøj123

Hej jeg syntes at du skal gå til en voksen som kan hjælpe dig og ikke gå med det alene det får du aldrig noget godt ud af.

Indsendt af: Mathilde

Det bedste råd jeg kan give dig er at ignorer det. Det lyder måske rigtig clishe, men vid at du ikke lader dig gå på af det! Vis at du er en stærk og selvsikker pige, som er super interessant og sød og sjov og at de bare kan komme an! At komme på efterskole er en fantastisk oplevelse, som de ikke skal have lov til at ødelægge. Find nogle venner eller få dine venner til at støtte dig. Flere er bedre. Hyg dig med dine venner og så må du tage det sure med det søde. Nyd de glade stunder og så må du tage det sure en gang i mellem. Det vigtige er at gøre det gode i din hverdag til det som tæller!

Indsendt af: Anonym

Snak med din kontakt lærer hurtigst mugligt, og hvis der ikke sker noget skal du skynde dig at skifte, min søster havde lidt det samme problem så hun flyttede og det er hun lykkelig for at hun gjorde idag.