3

bor ikke hjemme

år

 

HEJ?

 

Jeg er en pige på 12 år .
Jeg hader mit liv virkelig meget.

 

Jeg bor ikke hos mine forældre jeg bor på et slags "opholdsted".det er som om folk syntes jeg er mærkelig bare fordi jeg ikke er som dem.
Jeg føler bare at jeg er alene og at jeg er den eneste der har det som mig?

 

Jeg er blevet flyttet fra min plejefamilie fordi jeg gavde det for svært til at bo der pga jeg har aldrig set min Far...og pga at min mor har depression?
 

 

Er der andre derude der heler ikke bor hjemme og har det nogenlunde ligesom mig?

 

Knuzz mig?

Indsendt af: densomvilhjælpe...

hej..
Nu bor jeg hjemme hos min mor (mine forældre er ikke sammen) men jeg vil alligevel prøve at hjælpe dig så godt som muligt.

Der på "opholdsstedet" er der ikke nogle voksne som du er en smugle tæt med, eller stoler på for så kunne det være en god idé måske at snakke med ham/hun om det. Selvom jeg bor hjemme kan man godt nogle gange komme ud for at man er et sted hvor det føles som om at alle kigger skævt på en, og det er virkelig ikke rart og du lever med det hver dag, men er du sikker på det eller kan det bare være noget du føler måske? Vis du har nogle venner eller veninder på opholdstedet kan du måske også spørge dem, om de har lagt mærke til noget eller om der er nogen der har snakket dårligt om dig bag din ryg. Eller også kan du vise alle at mærkeligt er godt, og at du sikkert er en virkelig sød pige, du skal bare tro lidt på dig selv!

Jeg håber du måske kunne bruge det til noget.

Indsendt af: Højere magter

Hej, hvis du har brug for at snakke med nogen om dine problemer, men at du ikke føler at der er nogen der hvor du bor som vil lytte. Så kunne en mulighed være at snakke med en lærer om der, de vil altid gerne hjælpe!
Måske har i en sundhedsplejske på skolen, som kan snakke med dig også, hun var i hvert fald til stor havn på min skole.
Men gå ikke med det selv! Snak med nogen om det.

Håber at du vil få det bedre snart!

Indsendt af: anonymung

Hej pige på 12 år. Jeg bor heller ikke hjemme. Jeg har boet på et opholdssted, som jeg rigtig godt kunne lide, men desværre lige er lukket ned, men så kom jeg i en plejefamilie, hvor de også er søde, men jeg har svært ved at falde ordentlig til