4

Bor ikke hjemme

Pige 13 år

Hejsa.

 

Jeg er en pige på 13 jeg har boet i plejefamilie i snart 4 år jeg savner mine forældre rigtig meget

 

hvad syntes i at jeg skal gøre?

 

Håber i kan hjælpe mig:-)

Indsendt af: Hjælper 345, Pige 15 år

Mit bedste råd er sig det til nogen voksende de vil helt sikkert hjælpe dig

Indsendt af: Anonymous, Dreng 9 år

prøv at spørg din plejefamilie om de kan komme i kontakt med dine rigtige forældre

Indsendt af: I, Pige 11 år

Jeg syntes du skal spørge den der har papir og alt muligt om dig eller spøg din plejefar og mor

Indsendt af: Cookiedough2, Pige 15 år

Kære pige...

Jeg kan sagtens forstå din situation. Det MÅ være hårdt ikke at se dine forældre. Jeg har dog nogle forslag til dig som måske kan få dig til at få det bedre.

1) Hvis du ikke har set dem i lang tid eller du ikke ser dem særlig tit, synes jeg du skal få deres numre og aftale en dag hvor i kan mødes. I kan tage på cafe og få en kop varm kakao eller i kan bare være hjemme hos dem. Hvis du ikke er tryg ved det kan du jo spørge om de har lyst til at komme og se hvordan du bor, og så kan i snakke sammen der.

2) Hvis du ikke helt har mod på at se dem i øjnene til at starte med kan du jo ringe eller skrive til dem. Fortæl dem hvordan du har det med din situation og forklar at du faktisk gerne vil have kontakt med dem igen. for du svaner dem HELT VILDT MEGET! De vil helt sikkert synes det vil være dejligt at få at vide.

Jeg vil lige huske at sige, at du bliver nødt til at snakke med dine plejeforældre om det først. De vil synes det er lettende at du åbner dig op til dem og fortæller hvordan du har det. Du skal bare passe på med ikke at få det til at lyde som om du ikke kan lide dem, men at du også bare savner de andre. Spørg dem til råds og find på en løsning i fællesskab...

Jeg håber virkelig at det her kan hjælpe dig, og held og lykke med dine forældre.

knuz