8

Breakup

Pige 13 år

Hej med jer jeg er en pige på 13 år.

Jeg havde en meget omsorgsfuld og beskyttende kæreste og vi var kærester i næsten 8 måneder men indenfor de næsten 8 måneder var der nogle problemer so foreksempel at hans bror havde Snaprape'et ham og slået op og så havde han været utro på grund at et spil (jeg kan ikke fortælle grunderne fordi han ved hvem det er hvis han læser det så ja)

men vi havde været hos og op til fleregange og følgst til forskællige festivaler'ish og havde kysset og krammet og sådan noget når vi var hjemme hos os men så pludselig slåede han bare op ud af det blå og jeg var selfølgelig ked af det men nu er det bare det st jeg ikke er kommet over ham og det er ca 2-3 uger til en måned siden og jeg vil have ham tilbage.

Hilsen mig

Takk for hjælpen på forhånd

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Kære pige
Du skal bare glemme ham jeg vil vædde med ar hvis jeg kendte dig og jeg var en dreng havde jeg aldrig nogen sinde slået op med sådan en pæn pige ja måske ved jeg ikke hvordan du ser ud men jeg ved du er en pæn pige og sikkert meget sød, mig råd er, glem ham og find en ny hvis du behøver en kæreste men det bedste er at lade dem komme til dig

Indsendt af: Heldoglykke , Pige 13 år

Hej pige;)
Ej hvor er det bare synd for dig at du har det sådan. Jeg tror at hvis han havde været dig utro så var han slet ikke det værd, selvom han jo sagtens kan være rigtig sød alligevel.
Held og lykke:)
Pige 13 år

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

jeg er en pige på 14. jeg har oplevet det samme.. jegkunne heller ikke komme over personen, men jeg fjernede stort set alt jeg havde fra ham, eller som mindede om ham... og den dag i dag er jeg kommet over ham. nogen gange kommer der minder frem fra den gang, de gør mig glade for den tid vi havde sammen, men jeg har det fint med det. håber du kan bruge det til noget. husk aldrig giv op

Indsendt af: et råd gør en f..., Pige 14 år

jeg er en pige på 14. jeg har oplevet det samme.. jegkunne heller ikke komme over personen, men jeg fjernede stort set alt jeg havde fra ham, eller som mindede om ham... og den dag i dag er jeg kommet over ham. nogen gange kommer der minder frem fra den gang, de gør mig glade for den tid vi havde sammen, men jeg har det fint med det. håber du kan bruge det til noget. husk aldrig giv op

Indsendt af: blomsterbee, Pige 20 år

Hej Pige.
Det er en rigtig nederen situation du er i, men du skal være stærk.
Du skal nok finde en, som vil være bedre for dig, for du virker rigtig omsorgsfuld.

Indsendt af: Saranghae, Pige 16 år

Hej
Jeg forstår din smerte i den situation du desværre sidder i. Jeg har for halvanden måned siden også slået om med min daværende kæreste. Han er også en meget sød og beskyttende dreng; men selv de sødeste har også deres fejl. Jeg er i den alder hvor vi tager til fester og drikker alkohol (dog drikker jeg det ikke selv). Til en fest han var til en dag, kyssede han også med en anden pige, der selvfølgelig ikke var mig.

Mit råd til dig er:
Hvis han en gang har været dig utro, så kan han finde på det igen! (Det gjorde min daværende kæreste; men jeg var dum nok til at tilgive ham første gang). Det gør rigtig ondt nu, og det man har mest lyst til, er bare at finde sammen med ham igen. Dog er han IKKE din tid værd, du er simpelthen for fantastisk til at finde dig i den slags.
Vær sammen med dine veninder og nyd deres selvskab.

Indsendt af: Kitkat, Pige 15 år

Hej 13 årige pige
Jeg forstår godt at du er ked af det. Kender godt selv det der med at blive slået op med, og hvor hårdt det kan være at komme ovenpå igen. Mit råd til dig er, at se tiden an. Selvom det virker uoverskueligt lige nu, og du gerne vil have ham tilbage, så bliver det bedre! Tro mig. Tag det dag for dig. Giv dig tid til at græde ud og accepter dine triste følelser.
Og prøv at bruge tid sammen med dine veninder og hyg dig. Det kan godt være, at det ikke er det, du har mest lyst til, men du har brug for at komme ud og have det lidt sjovt, og ikke dvæle i kærestesorgerne. Så når du er sammen med dine veninder, så er det selvf okay at snakke om breakuppet, men sørg for at det ik kun kommer til at handle om det - hav det sjovt sammen.
Håber at det her kunne hjælpe dig, og husk, der er andre fisk i havet!

Indsendt af: Celi, Pige 17 år

Hey pige på 13 år,
Jeg har aldrig selv haft en kæreste, ved mindre vi tæller børnehaven med, men det gør vi sjældent. Alligevel har jeg en idé om, hvilken situation du står i. For blot en uge siden lå min kusine på 17, og skrev til mig, at hendes kæreste blev ved med at have nøgenbilleder af sine veninder på sin mobil og pc. Jeg tror, at det er omkring 5. gang, at hun opdager det, hvilket godt nok ikke er fysisk utroskab, men derhen imod. Derfor bakker jeg de andre piger op, og siger engang utro, altid utro.
Tid er dyrebart, og det skal ikke spildes. Jeg har en ven, hvis kæreste slog op med ham i april, og han er først nu begyndt at føle, at han kan komme videre.
Tid heler alle sorg, og det går hurtigere og nemmere til, hvis du har venner, veninder og deres støtte <3
Vær´ stærk :D

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?