7

Jeg har brug for hjælp med kærlighed

Dreng 13 år

Hej alle!

 

Jeg er en dreng på 13. Jeg er forelsket i en pige som går på mit sports hold.

Jeg vil gerne fortælle hende jeg kan lide hende.

 

Jeg ved lige hvad jeg vil sige men bakker ud hver gang... Jeg havde besluttet mig for at forsøge igen men hun kom ikke... hun har ikke været her de sidste 2 gange... jeg er bange for at hun er stoppet...

 

hvad gør jeg?

Indsendt af: Bare en som hjæ..., Dreng 15 år

Hej Dreng på 13 år.

Hvis du ved hvad du vil sige til hende så er der ikke det største problem, men problemet er selvfølgelig at det kan være svært at snakke med en som man rigtigt godt kan lide på den måde (det er det for alle) :).

Det er sejt nok af dig i forvejen at tage intaitiv til at få sagt det til hende, men som du selv siger så ville du have prøvet hvis hun var kommet den dag hun ikke kom. Mit råd er: Det lyder som om at du har ret godt styr på det i forvejen, men det er bare det sidste og det vigtigeste som der er dit problem, at få sagt det til hende, mit råd er at du skal gøre det face-to-face og ikke over mobilen, Skype eller andre former for online kommunikation, simpelthent bare blive ved med at prøve at få det sagt hvis du er sikker på at du har helt styr på hvad du skal sige og det.
Og nej jeg tror ikke at hun er stoppet bare fordi at hun ikke er kommet to gange, måske har hun bare brug for en lille pause et par gange, så vent nogle gange og se om hun kommer igen, og hvis hun aldrig kommer tilbage så må du jo finde en anden måde at kontakte hende på, prøv Facebook, Instagram, Bare beskeder eller andre ting som du kan finde på.

Håber mit råd har hjulpet dig og held og lykke til den store "samtale" med hende :D -BareEnSomHjælper

Indsendt af: Cookie, Pige 13 år

Hej dreng på 13 år!
Jeg er selv en pige, og har en bedsteven som står i samme situation som dig! Har du ikke hendes socialemedier eller telefonnummer? Hvis du har, ville det så ikke være en ide at skrive lidt med hende, og lære hende bedre at kende? Det er altid den måde jeg bruger på at komme tættere på folk, og tror også det ville være bedst hvis i snakkede lidt sammen, for er sikker på at det ville blive bedre inde du fortæller dine følelser til hende.
Håber alt lykkedes! Held og lykke :)

Indsendt af: FrejaMD, Pige 12 år

Hej dreng på 13!
Jeg har et lille råd til dig, efter som jeg er sygt god til at sige mine følelser. Jeg vil starte med at sige at det selvfølgelig er svært, når man er bange for at gøre sig selv til grin. Jeg har selv her for nylig sagt hvad jeg følte til en, men det gik ikke lige frem godt. (Det hjælper nok ikke...) Du skal bare være dig selv, og tro mig det er altså mest akavet for hende hvis hu ikke føler det samme! (Og det siger jeg med erfaring) Næste gang du ser hende, går du bare direkte over til hende. Spørg om hun lige har tid, og så siger du det du har på hjerte! (uden at fjolle self!)
MVH Mig!

Indsendt af: Kiddi13, Pige 13 år

Du skal bare sige det som det er. Det er sådan piger kan lige det man må gerne være genert det ved jeg for jeg er slev en pige

Indsendt af: Kiddi13, Pige 13 år

Du skal bare sige det som det er. Det er sådan piger kan lige det man må gerne være genert det ved jeg for jeg er slev en pige

Indsendt af: yazz, Pige 14 år

Find hende på Facebook og spørg om hun er stoppet. Nu er jeg godt nok selv en pige, og taler derfor af erfaring. En pige kan godt lide hvis man er ærlig, bare sig du kan lide hende, det kan jo også være hun kan lide dig

Indsendt af: Midi.09, Pige 12 år

Hej dreng på 13…jeg er selv en pige på 12.

Hvis du har hindes nr, snap, Facebook eller insta så skriv til hende. Jeg ved at piger syndes det er træls at det altid er pigen der skal starte samtalen. Så skriv til hende om hun stadivæk spiller.

Nok er jeg ikke den største pigeekspært, men jeg ved at hvis du prøver at komme i kontakt med hende bliver hun sikkert glad.

Prøv at få hendes opmærksom hed eller skriv noget sjovt, fortælle hende en sjov historie

Kh pige på 12

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?