9

Ingen bryster

Pige 12 år

Hej er en pige på 12 år, men har ingen bryster fået (heller ikke tegn på det) alle pigerne fra min klasse har fået store tegn på det og nogle har fået store bryster

 

er der nogle af jer på 12 der heller ikke har fået nogle tegn overhovedet.

 

Så skriv gerne det går mig meget på.

Indsendt af: Mig!

Hej!
jeg har heller ikke fået noget tegn på bryster, og jeg bliver meget snart 13.
Du skal bare vente Mange piger jeg kender er meget kede af at de har fået bryster. Fordi hvergang de slår på brystet får de meget ondt.

v.h.

Mig!

Indsendt af: Kittykawaii

Ehm, hos mig er det helt det modsatte. Jeg er den eneste med "rigtige" bryster, og jeg er også 12. De skal nok komme på et tidspunkt, det lover jeg.

Indsendt af: Nina16

Hej.
Min kusine er selv 16, hun er kun lige begyndt at få bryster, så bare rolig det kommer ;) Det er ligesom menstruation, det er forskelligt hvornår de får det :)

Indsendt af: Anonymous

[q="1"]Hej!
jeg har heller ikke fået noget tegn på bryster, og jeg bliver meget snart 13.
Du skal bare vente Mange piger jeg kender er meget kede af at de har fået bryster. Fordi hvergang de slår på brystet får de meget ondt.
v.h.
Mig![/q]

Hvis de er ømme, er det et tegn på, at de er begyndt at vokse meget.

Indsendt af: Anonymous

Hej, jeg er en pige på 15 år, og jeg kender nogle på 14 år, der endnu ikke har fået tydelige former, og jeg gik i 0. klasse med en sød pige, der alleredehavde det. Det er noget, der er meget forskelligt fra person til person, men det kommer på et tidspunkt. Jeg synes faktisk, at det godt kan være meget pænt, hvis man ikke har fået det endnu.
Venlig helsen mig. :-)

Indsendt af: V

Hej.... Jeg har dig fået bryster, men der er rigtig mange af mime veninder der ikke har endu. Det er ikke kun "sejt" at have det for du skal bruge bh HVER dag ellers ser det klamt ud og sådan noge

Indsendt af: Anonymous

Det er meget forskelligt fra person til person. Nogle af mine veninder begyndte først at få bryster, da de var 14, og nogle af mine veninder som er mere udviklet end andre, synes at de føler sig udstillet. Ingen stress det kommer plus de kan vokse indtil man er 21 eller sådan noget

Indsendt af: :)

Jeg er 16 år nu, men havde heller ikke nogle tegn på voksende bryster i din alder. Det kommer med tiden, husk på at vi alle er forskellige, og har forskellige kroppe. Nogle får store former, mens andre næsten ikke får nogle. Alle kroppe er smukke!
Man kan på ingen måde vide hvordan ens krop kommer til at udvikle sig. Nogle udvikler sig senere end andre, og nogle ender ikke ud med at få særlig store former.
Jeg er stadig pigen med de mindste bryster i min klasse, men jeg er da ligeglad. Der er massere af fordele ved det. Jeg synes, at det kan være ligeså flot at have små bryster som store.
Håber min kommentar kunne hjælpe lidt :)

Indsendt af: Chan

Det er meget forskelligt fra pige til pige, angående hvilket tidspunkt du begynder at udvikle bryster. Jeg er 15 og har selv ikke den største barm. Det er ikke noget du skal bekymre dig om og hvis du mener, det gør dig mindre pige ikke at have bryster, så er du da helt forkert på den! :)
Du er lige så meget pige som en pige med større bryster :D

Hvordan har du det med din krop?