9

Crush

Dreng 12 år

Hej, jeg er en dreng på 13 år snart 14, og jeg har fået et crush på en pige jeg knap nok kender.

 

Jeg mødte hende nede i gågaden for ca. Et par måneder siden, hvor vi bare hislte på hinanden og fortalte hvilke skoler vi går på. (Vi bor i samme by)

 

Vi talte også lidt sammen på en konfirmandtur (ikke så meget) Jeg har lyst til at skrive til hende på Facebook, men hvordan skal jeg starte?

 

Jeg har haft lyst til at skrive om vi skulle mødes nede i byen.

 

Mit største problem er faktisk bare at få taget kontakt til hende, da jeg ikke kan gøre det Face to face som jeg helst vil

 

mvh. Dreng 13 år

Indsendt af: Qvazi, Dreng 13 år

Hej dreng.
Jeg har selv været vild med en, som også var super sød.
Altså du kan jo gøre flere ting.
Det jeg ville have gjort var nok:
Først jeg have skrevet skrevet følgende: Mig: Okay:)
Mig: Sorry, jeg kom til at skrive til en forkert.
Hende: Det er helt i orden/ intet problem.
Mig: Vent lidt... Har jeg ikke mødt dig, et eller andet sted.

Så kan i langsomt begynde at skrive, og måske skype, hvis du har mod på det. En ting er ihvertfald sikkert.. Du skal ikke spørge hende om kærester, gennem din mobil! Du skal helst gøre det face to face. Ellers kan det nemt blive meget akavet, når i mødes i virkeligheden.

En dag kan du spørge hende, om hun vil med ned at have feks. en is, og så kan du spørge til sidst, hvis det går godt, kan i måske mødes igen, og til sidst, kan du spørge hende.

Jeg håber du kunne bruge mit råd:)

Indsendt af: #1, Pige 17 år

Hej.
Jeg kan godt forstå, at du synes, det er svært at tage kontakt første gang. Det synes jeg også, at det er, men jeg vil råde dig til at starte med at skrive til hende om noget, der vedrører jeg begge to. Jeg mener noget i stil af, hvornår der loppemarked, fest eller noget i jeres område. Eller endnu bedre: Bare skriv noget i stil af: "Hej (navn). Hvordan går det?"
Jeg håber, at det kunne bruges til noget. Hel og lykke med det.

Indsendt af: Laura mussen , Pige 12 år

Hejsa, kan godt se det er svært, men her har jeg bare lige hvad jeg syntes du ska, gøre. ????????
1) start en samtale piger venter altid på at drengen starter en samtale fordi de er alt for generte.
2) ^^^ HVIS! I er begyndt at snakke samme så skriv om i ikke kan modes på en cafe ved gågaden det vil hun elske.
3) du kan fortælle hende { FACE TO FACE } at du har følelser for hende / måske har hun også for dig \

MVH hende der kender piger alt for godt/ Laura...

Indsendt af: Kis<3, Pige 15 år

Bare starte med at skrive med hende. Lad vær med at spørge, om I skal mødes før I har skrevet i noget tid. Ellers kan du godt fremstå lidt desperat.

Synes, at du skal skrive et eller andet afslappet, ligesom en anden har forslået: "Hej(navn). Hvordan går det?". Så kan du også få en fornemmelse af, om hun er interesseret i dig.

Prøv at starte ud som venner. Bare vær sød mod hende og lær hende at kende. Det kan jo være, at du finder ud af, at hun ikke er noget for dig alligevel.

Håber at du kunne bruge rådene, og at du finder ud af noget med hende:)

Indsendt af: Kartoffelkarl, Pige 13 år

Synes bare du skal tage dig sammen og skrive til hende.
Hun måske også lide dig

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Jeg syntes du skal begynde at skrive hej til hende på facebbok, du kan fks. skrive hvad hun interessere hende, har hun en hobby osv. Prøv at skrive hej til hende 2 gange om ugen. ikke for meget, eller vent til hun skriver hej til dig. Hvis du er heldig, og i kan skrive om alt, som gode venner gøre, så spørg hende om hun vil med i byen, eller til Mc.

Indsendt af: Piger der giver råd, Pige 14 år

Halløj.

Jeg kan se at du er havnet I samme situation som jeg også har været I. Du skal vide at det altid kan være svært at være den der tager intiativ, men du kan dog gøre det på forskellige måder der ikke på nogen måde er akavede I min mening.

Du kan fx. starte med at skrive et eller andet (det er ligemeget hvad) til hende, og så derefter skrive at hov ups, du skrev til den forkerte person. Hvis hun svarer kan du eventualt skrive "Du ser bekendt ud", "Har jeg ikke set dig før?" Eller noget I den stil, og fra det har du egentlig startet en samtale med hende, og så kan du spørge om det går hende godt siden sidst I mødte. Det er mit forslag:)

Knus

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Bare bid smerten i dig... Jeg ville blive glad, hvis en gad kontakte mig :)

Indsendt af: Krisser, Dreng 15 år

Hej med dig
Jeg har selv et crush i øjeblikket og jeg ved at det er svært at tale med hende for første gang men ikke gør som mig og sig at nu skriver jeg til hende men så kan ikke finde på noget at skrive og så bare glemme det bare få startet en samtale og så kommer resten af sig selv. Med venligst hilsner Krisser.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?