2

dårligt forhold

Pige 13 år

hej

 

mig og min mor har ikke det bedste forhold til hinanden. Jo altså jeg snakker med hende, og siger at jeg elsker hende.

Men vi kan ikke snakke om forelskelse, drenge udvikling, (bryster,menstruation osv.) eller sex.

 

jeg ville gerne have et bedre forhold til min mor ligsom alle mine veninder. min veninder kan snakke om sex med deres mor og det kan jeg ikke.
Jeg ville også vildt gerne have sådan en rigtig bh. og jeg kan godt passe en A70, men jeg tør ikke sige det til min mor.

hun ville sikkert være sådan "ej er du ikke lidt for lille til det"?

 

kan i hjælpe mig med forholdet til min mor?
PS: det skal lige siges at jeg ikke har nogle søstre men 2 brødre på 16 åg 18.

 

Knus en 13 årig pige

Indsendt af: Ita, Pige 12 år

Hej
Jeg har heller ikke et specielt godt forhold til min mor. Men hvis du er meget nervøs for hendes reaktion, så prøv at sige :" Mor nu vil jeg gerne sige noget til dig, og du skal lige tænke over det i 30 sec.før du svare". Hvis du bare er bange for hvad hun tænker. Kan du bare prøve dig lidt frem. Og måske komme lidt ind på de emner som du gerne vil snakke med hende om. Eller også lav en lille pigesnak, hvor i sætter jer ned og så snakker du bare helt fra hjertet. Jeg er sikker på at hun gerne vil hjælpe eller hører på dig.
Jeg ved godt at det lyder lettere sagt end gjordt, men hvis det er noget der virkelig går dig på. Så tror jeg også du har viljen til det
Håber det kunne løse dit problem lidt❤️

Indsendt af: Lolol idk, Pige 13 år

Hej! Jeg snakker heller ikke med min mor om alt, men er dog begyndt at snakke mere med hende nu. Da jeg skulle have min første bh købte jeg den bare sammen med en veninde, så lagde min mor mærke til den når jeg smed den til vask. Du skal bare også være sikker på at du er klar til at få en bh, for der er ingen grund til at bruge dem for tidligt. Håber det hjælper :)