11

Han delte min sexparter til hele byen

Pige 14 år

Hey alle.

 

Jeg er en pige på 14 der VIRKELIG har brug for at høre hvad andre har at sige til min historie, så her kommer den:

 

Jeg var til den har fest/hygge, og endte med at sex med min ven. Vi aftalte at det bare var forsjov, og at det ville være en one night stand, hvilket er helt fint med mig.

 

Jeg lægger mig til at sove ved en 02:30 tiden, og vågner igen kl 9. Som det første tjekker jeg selvfølgelig mine sociale medier, og ser en video af mig på (Vi kalder ham h) H's mystory.

Jeg så den uden lyd første gang for ike at vække de andre. Jeg smuttede ud af værelset og afspillede igen.

 

H siger at jeg har haft sex med den her person (siger både hans for- og efternavn), mens han filmer mit ansigt.. Jeg har sagt face to face til H at han skal slette den.

Han har ikke gjort det, og jeg vil politianmelde an for at tage en video af mig OG lagt den op på mystory, UDEN mit samtykke.

 

Han vil stadig ikke slette den, og mine forældre har prøvet at kontakte hans forældre uden held.. Så alle unge derude, hvad er jeres mening/holdning?

 

Kh den forvirrede og triste pige..

Indsendt af: den 15 årige , Pige 15 år

Han lyder som en rigtig rigtig rigtig dårlig ven. Jeg ville droppe ham på stedet. Du kunne godt melde ham ja men det havde jeg nok ikke gjort. Bare tænk fuck ham og vær stærk hvis folk bringer det på banen... men hvis du føler behov for at få hævn og du ser det som de eneste løsning synes jeg du skal melde ham. han vil få en bøde ( og fængsel måske ) kender ikke alderen på ham desværre. Håber du får det bedre. bare hold hoved højt.

Indsendt af: Anonymous, Dreng 15 år

Det er ulovligt det han har gjort, og ja det ved du nok godt. Jeg synes virkelig du skal melde det! Og droppe ham... sry, men altså det synes JEG du skal gøre.

Indsendt af: Emma122309, Pige 12 år

Hej. Jeg synes ikke at du skal have sex når du er 14 år gammel og man skal være 18 år tror jeg nok.

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

[q="3"]Hej. Jeg synes ikke at du skal have sex når du er 14 år gammel og man skal være 18 år tror jeg nok.[/q]

Man må have sex når man bliver 15, det står i loven.

Indsendt af: Karo, Pige 14 år

Jeg ville mælde det til politiet med det samme

Hvis jeg havde masser at selvtilid så ville jeg inorære det og bare "tage" det som en joke hvis noget spurgte ind til det.
(Sorry for mine stavefejl)

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Jeg synes at du skal melde ham, men kun vis det virkelig irriterer dig. Du er jo den uskyldige i denne sag, og det kan være at han gør det bare for at irriterer dig. Han er ikke en ven dy skal beholde med garanti, prøv at snak om det, så kan det være at du for det bedre.
Hilsen Mig

Indsendt af: Anonymous, Dreng 16 år

Hej jeg er en dreng på 16 og har skam også prøvet lidt af hvert. Jeg har flere gerne (ikke prøvet men set) noget lignende og i de fleste tilfælde er folk blevet anmeldt fordi de ikke har sat de videoer ned, så mit råd er, kontakt hans forældre et par til hvis det ikke virker så anmeld ham, måske bliver han ikke straffet men han tænker sig nok lidt mere om hvis der står en politimand i hans før.

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

[q="4"]Man må have sex når man bliver 15, det står i loven.[/q]

Man må have sex når man føler, at man er klar.
Det er derimod ulovligt for folk over 15 at have sex med under 15 (medmindre de var sammen inden vedkommende fyldte 15, da er de beskyttet af Romeo og Julie loven)

Indsendt af: LW, Pige 13 år

Først og fremmest er 14 år en lidt ung alder til at have sex i. Men det er dit valg. Jeg vil sige at du skal gøre alt hvad du kan for at få posted ned. Rapporter det (hvis man kan det på den hjemmeside), skriv en politi rapport, kom i kontakt med hans forældre (i det mindste prøv igen). Jeg har hverken prøvet at have sex, eller blive mobbet på internettet, men jeg har en god ide om hvad jeg skal gøre. Held og lykke med at få videoen slettet

Indsendt af: sofiepigen13, Pige 13 år

Hej jeg ved godt det kan være svært, men prøv at snak med din klasse lære eller en lære på skolen du kan stole på. Sig det til ham/hende og så kan i tage en snak om at den video skal slettes, jeg ved det kan blive svært, at snakke med en lære om det. Men nu når i har prøvet at kontakte hans forældre uden held, så snak med en lære om det.

Indsendt af: 12 år og trist, Pige 12 år

[q="3"]Hej. Jeg synes ikke at du skal have sex når du er 14 år gammel og man skal være 18 år tror jeg nok.[/q]

Enige?

Kan du snakke med dine forældre om sex?