7

Tom følelse

Pige år

hej alle er en pige 15 år, som længe (1år) har gået med noget, jeg ikke længere kan holde ud.

Siden sidste år har jeg haft sådan en tom følelse inden i..som om at jeg ikke skal nogle steder i livet, og at det hele er ligemeget.

Ærligt kan jeg ikke se, hvad der giver mit liv mening. Jeg går jo bare i skole, på arbejde og nogle gange sammen med mine veninder. Jeg ved ikke hvad jeg vil i forhold til uddannelse.. og jeg er bange for eksamen, og at komme videre.

Det er som om, at jeg ikke kan se det positive i noget som helst længere. Jeg har så tit haft tanken, om det kunne være en depression, men jeg ved det ikke. Jeg kan bare ikke holde hverdagen ud længere!! Det er også første gang, at jeg skriver det ned.

 

Jeg har aldrig fortalt, hvordan jeg har det til nogle. Jeg kan ikke og jeg ved ikke hvordan jeg skal forklarer det.

Jeg er bange for at jeg skal sætte mit liv på pause, hvis jeg finder ud af at det er en depression. Det har jeg ikke tid til skolemessigt..

HJÆLP mig er så træt af at græde mig selv i søvn hver nat, og er så træt af, at folk ikke ved hvordan jeg har det.

 

De tror jeg er så stærk, men kan ikke mere, jeg har brug for hjælp....

Indsendt af: Anonymous

Gå til lægen, når det har stået på i så lang tid uden det er blevet bedre er det bedst du enten siger det til dine forældre eller til din læge.

Indsendt af: Anonymous

Det er meget vigtigt, at du fortæller det til nogen. Tro mig det vil lette dit hjerte. Du vil få det meget bedre. Bare vid at det er FULDSTÆNDIGT normalt, den måde du har det på. Jeg ved udmærket godt, at det kan være svært.
Du kunne starte med at gå ind til en du er tæt ved (Feks. mor, bror, lærer eller veninde osv.) så luk øjnene tæl til 3 og så bare sig det. Bare gør det. Fortæl alle dine følelser.
Hvis du overhovedet ikke kan fortælle det til nogen ansigt til ansigt, så kunne du feks. skrive et brev og give det til person. Ellers kunne du vise personen det brev, du har skrevet her inde.
Ellers er det også en rigtig god idé at gå til lægen. Han vil helt sikkert kunne hjælpe dig. Husk nu at hvis du endelig har en depression er det noget man sagtens kan bekæmpe. Held og lykke, det hele skal nok gå, bare vær stærk!

Indsendt af: Caro

Jeg har præcis den samme følelse i meget lang tid og det er en rigtig ubehagelig følelse at bære rundt på.. jeg er også 15 og skal jo også til eksamen snart og det skræmmer mig så meget, det skræmmer mig jeg skal videre i mit liv, rigtig meget, men samtidig ved jeg det hele nok skal gå og jeg er sikker på det samme med dig. måske skulle du snakke med nogle om det? en lærer du stoler meget på eller en psykolog? det er jeg sikker på vil hjælpe. held og lykke <33

Indsendt af: Anonymous

Hej, jeg er en pige på 15 år, der er meget enig med de andre, der har skrevet. Det er en meget god idé at tale om det med en nær person, du stoler på og føler dig tryk ved. Det vil hjælpe rigtig meget og går måske væk bere ved at tale om det.
Du kunne måske også være heldig at blive forelsket, så du føler, at der er en mening med dit liv. ;-)
Jeg har det ligesom dig en gang imellem. Det kommer lidt i perioder, og ja, jeg er heller ikke så glad for at komme videre i mit liv og at skulle ud af folkeskolen, selvom det nok kommer til at gå okay. Jeg tror, at begge ting bare er noget man skal igennem.
Men jeg kan altså ikke lige se, hvorfor du skulle gå til lægen. En psykolog passer nok lidt bedre, eller måske endnu bedre: en person, der allerede er en del af dit liv.

Indsendt af: Nissen

Hej Søde pige.
Jeg er også 15 år. Jeg har haft det på den samme måde som dig. Jeg ved ikke faktisk ikke helt, hvordan det skete, men jeg tror, at min mor kunne mærke, at der var noget galt. Så hun sendte mig til en psykolog, jeg synes, at det hjælper. En psykolog kan hjælpe med rigtig mange ting, såsom eksamensangst, og hvis det er en depression, kan en psykolog også hjælpe dig igennem den. Som der også er blevet nævnt i de tidligere kommentar, synes jeg, at du kunne prøve at snakke med en du er tæt på om, hvordan du har det. En anden ting, jeg ville anbefale at overveje er Efterskole? At komme væk fra det du plejer, og møde en masse nye mennesker. Du får også et til år, at tænke i over hvad du gerne vil i forhold til uddannelse.

Indsendt af: Anonymous

Hej med dig!

Jeg er 17 år og ved præcis hvordan du har det! Da jeg var i din alder kunne jeg heller ikke se hvad jeg skulle med livet, jeg var også bange for eksamen og alt det der, men det med at du ikke føler at livet giver mening for dig er noget der bør tages alvorligt.
Jeg synes du bør snakke men en lærer, din familie eller evt en psykolog. For tro mig, det hjælper at få lettet hjertet i stedet for at gå med det selv og lade det trække dig længere ned i et sort hul. Det er nok det bedste råd som jeg kan give dig lige nu og så husk at se på alt det positive i livet og alle dem omkring dig der holder af dig.
Held og lykke med det hele

Indsendt af: Den 14-årige pige

Jeg har selv haft samme følelse i todligere perioder af mit liv. For mig hjalp det at tale om det, men også at bearbejde det personligt. Et forslag kunne være at skrive alle de små ting ned, som du synes godt om, og som du ser i løbet af dagen. Når dagen så er omme står du med en liste over en masse gode ting, der er sket i løbet af dagen :-) jeg ønsker alt godt for dig.
Knus den 14-årige