7

Drøm

Pige 12 år

Hej.

 

Jeg har en kæmpe drøm om at blive sanger og leve af det sammen med min bedste veninde...

Jeg har bare et problem, som er et KÆMPE problem! Jeg har filmet mig selv synge, og det lyder ikke særlig godt...

 

Men det er min drøm, og jeg elsker at synge... Musik er mig liv!

 

Hvad skal jeg gøre? Og hvis i selv synger, har i så nogle tips til at blive bedre?

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Jeg synger selv rigtig meget og elsker det også musik er også mit liv og jeg vil også gerne være sanger mine råd til dig er at TRÆNE! bare Syng en masse fx Karaoke på YouTube det bruger jeg selv;))
Et andet råd er at prøve at gå til noget hvor du bruger din stemme fx kor eller sangundervisning der får du en masse læring og en masse hjælp
Håber du finder ud af det kh mig;))

Indsendt af: Oline<3, Pige 18 år

At synge er også min hobby.. og jeg har også haft nogle pinlige situationer. Start til sangtræning og grin lidt af den åndssvage video. Man skal jo også starte et sted ;-) Man kommer jo ikke ud af ens mord mave som syngende superstjerne.
Hilsen Sangeren

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Jeg har selv en veninde hvis drøm er at synge. Da hun var mindre var hendes stemme ikke helt klare til en måske fremtidig karriere. Men fordi hun ville det så meget, har hun bare øvet sig 24/7. I dag synger hun som en lille engel. Så jeg tror at det handler om øvelse 100p. Få inspiration fra andre de synger. Søg på nettet om gode råd til hvordan man kan blive bedre, Så du en dag kan stå på en scene og synge som en engel.

Indsendt af: LeinaD, Dreng 12 år

Hør. Hvis du har viljen til at synge, så lad INGEN ELLER INTET tage den fra dig!!
Kort version: Bliv ved med det du kan lide, osv..
Men det gider vi ikke, her er den lange version!
"Where there is a will, theres a Way"
Jeg har engang været ELENDIG til guitar. Alle mine venner grinte ad mig.
Men.. "Se mig lige nu" -Gulddreng. Jeg er nok den eneste gode guitarist i min klasse nu, siden at jeg øvede mig! Virkelig meget.
Det jeg prøver at sige er: Lad aldrig, jeg mener ALDRIG, nogen eller noget tage det fra dig som du godt kan lide!

Jeg er og forbliver en "Forums-narkoman"!! =DD

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Hej
Mit råd er, at træne og fx. lave en video før træning og efter så kan du sikkert selv høre forskel? Hvis du nu godt kan lide at synge pop, så hør til nogle pop-sangere du godt kan lide, og bemærk hvilke toner de bruger til at synge.

Pop sangere:
Katy Perry
Taylor Swift
Selena gomez
Justin bieber...Held og lykke?

Indsendt af: Nannapigen12, Pige 20 år

Hej jeg er også en der elsker at synge jeg filmede mig selv her for nogle uger siden og det lød meget dårligt mit råd er øv dig og drik en masse varmt og få din stemme op af det er mit råd og det har hjulpet mig jeg er den bedste i min klasse til at synge nu og de elsker når jeg synger jeg vil også gerne være sanger det skal du nok blive en dag tro på dig selv du har det i dig

Indsendt af: Anna<3, Pige 14 år

Det kan godt være de fleste tænker at man bare er "født med et sangtalent" men du kan jo høre på alle mulige sangere at de alle har en helt forskellig stemme. Måden hvor du kan blive god er ved f.eks. at starte til sangtræning, der kan du lære om vejrtrækning når du synger, lære at ramme de høje toner og en masse andet fedt. Du kan endda få enetimer så du kan være helt ligeglad med andres meninger. Men husk! De fleste er altid gode til at finde fejl ved dem selv, hader også selv at høre min stemme på videoer hvorimod mine veninder (også dem jeg aldrig snakker med) siger at jeg faktisk synger godt.