7

Dreng - jeg føler mig lidt femamin

Dreng 14 år

Kære alle derude...

 

I klassen er jeg pigernes ven, griner rigtig meget og har en bedste ven der er pige.

Jeg går i 8. Klasse på Sjælland, og mens alle andre har travlt med at blive voksen, vil jeg bare være "barn", imens jeg er det.

 

Forstå mig ret. Jeg har det helt fint i klassen, snakker både med lidt drenge, men mest med piger, også er jeg det mange vil kalde den totale modsætning af en "f*ck-boy".

Jeg får nemlig nemt skyldfølelse, og kan ikke lade være med at tænke på om jeg har gjort nogen ked af det. Håber i sådan nogenlunde kan sætte jer i mit sted.
 

Her er mit problem.
Jeg føler mig nogengange udelukket fra drengekredsen, og da jeg ikke selv spiller fodbold eller andet har jeg ikke så meget kontakt til drengene ude for skoletiden. Dog stadig lidt.

Jeg kommer nogle gange til at føle mig femanin, fordi jeg er på den måde som jeg er.

Folk kommentere også nogle gange på mit udseende om at de synes mit gamle var bedre... og det synes jeg ærlig talt ikke de skal blande sig i...

 

Jeg tænker at jeg skal prøve at være lidt mere "maskulin" men jeg har jo heller ikke lyst til at ændre på mig selv. Det skal hvertfald ikke ske!

Men alligevel stræber jeg lidt efter at være ham den søde, men også seje dreng. Men jeg føler ikke jeg skal ændre på mig selv.

 

Jeg vil bare høre om jeres mening til sagen, og havd jeg måske kunne gøre... på forhånd... tak!

Indsendt af: julle16, Pige 16 år

hej, synes ikke du skal lave om på dig selv, bare fordi nogle mener at du er feminin. Jeg har mange drengevenner der hellere vil hænge ud med pigerne, fordi de ikke gider de der fodbold nørder. Du skal gøre som du vil, hvis du synes at sådan som du er og ser ud er fedt. Så skal de andre da bare blande sig uden for
håber du kunne bruge noget af det.

Indsendt af: Anonymous, Dreng 14 år

Hej jeg syntes ikke du skal lave om på dig selv.
Vis drenge i din klasse ikke respekter dig som du er,
er det dem der er noget galt med,IKKE DIG!

Indsendt af: WillTylerKark, Pige 14 år

Jeg har selv problemer med ikke at føle mig helt feminin. Jeg syntes du skal prøve begge dele ud, og se hvad der passer bedst! Håber at jeg kunne hjælpe en lille smule...

Indsendt af: Anonymiseret, Pige 13 år

Jeg kan kun se gode sider i denne "sag"!

1) du har pigernes opmærksomhed, og piger elsker dig drenge dig stå uden for flokken alene nogen gange

2) du er anderledes så alle vil bemærke dig

3) det er fedt at du tør være dig selv, og tør indrømme det. RESPEKT!

Håber det hjalp
Bare husk: stå ved dig selv!

Indsendt af: Raller, Dreng 14 år

Jeg snakker også mest med piger. dog har jeg 4 stykker meget gode drenge venner i min klasse. Når jeg er ude og feste er jeg kun sammen med mine pige venner. Jeg har også haft det på din måde men jeg har lært at være ligeglad med hvad andre menesker mener om mig.

Indsendt af: hjælpen er på vej, Pige 13 år

Jeg tror at du er metrosexuel jeg har selv en fra min klasse som er det. Bare rolig det helt ok og ærligtalt hvis nogen kommentere på dig og dit udsende så sig det til dine veninder piger er ret gode til det der med drama??

Indsendt af: Mulle hjælperen, Pige 13 år

Hvis du har lyst til at være sammen med piger så gør det! Der er ingen grund til at lave sig om for at dreng skal kunne lide dig hvis det er pigerne du har det godt med?

Forelsket i den samme - hvad gør man?