6

Dukker? ingen venner

Pige 14 år

Hejsa.

 

Jeg er en pige på 14 år og jeg har altid interreseret mig for dukker ( siden jeg var 2) nu er det ikke sådan at jeg stadig har dukker som Annabell og baby Born, men jeg har nogle dukker kaldt Reborn babyer.

 

Reborn dukker er dukker som ligner babyer helt utroligt man kan se billeder hvis man søger på (reborn dukker) jeg har det ikke ret godt, min veninde er lige skredet fra mig det har hun gjordt to gange nu og kommer som normalt tilbage igen, når hun bliver droppet af hendes anden vendinde, jeg har hoppet og danset for hende fordi hun har været syg, men det er jeg færdig med faktisk er jeg helt færdig med at spille fandango for hende. Nu er jeg så helt alene ( jeg har ingen venner).

 

Jeg føler mig lidt unormal og har virkelig brug for at vide om der er andre som leger/samler på dukker uanset hvilken dukker det er.

Indsendt af: Missar91, Pige 23 år

Der er intet galt i at lege med dukker og du er ikke unormal. Hvis det gør dig glad, så er det jo sådan det er. Jeg legede stadig med My little Pony, Barbie osv. indtil jeg var 15-16 år. Jeg er 24 år nu, og jeg har en kæmpe interesse for Pokémon og jeg har nogle bamser som står fremme som jeg er meget glad for. Jeg kan godt se dit dilemma, da jeg selv følte mig lidt unormal med det Pokémon der i folkeskolen, men der er jo ingen der behøver at vide at du leger med dukker. Personligt kan jeg dog ikke se hvorfor det skulle være nogen dårlig ting at lege med dukker i din alder og tro mig der er rigtig mange mennesker i alle aldersgrupper rundt omkring i verden der samler på feks porcelæns dukker, naturtro dukker (ala dem du nævner) og andet legetøj og ja jeg er også en af dem, med Pokémon. Med hensyn til din veninde kan jeg egentlig godt forstå at du ikke gider stå model til det længere, det lyder ikke særlig rart nemlig. Jeg tænker om der ikke er nogle søde piger i din klasse som du evt kunne snakke med? Der findes også hjemmesider for børn/unge der har det præcis ligesom dig, der ingen venner har og som også gerne vil lære nogle andre at kende, hvis du søger lidt rundt på nettet på "ensomme børn/unge". Håber du kan bruge mit svar :-)

Indsendt af: Jeg giver dig et råd, Pige 13 år

Hej
Jeg er en pige som er 13, og jeg leger også stadig med dukker ( bratz, barbie) og jeg havde det i starten på samme måde som dig, at jeg følte mig unormal. Jeg prøvede også at stoppe, men kunne ikke....
Nu har jeg det faktisk ikke så dårligt med mig selv mere, da at jeg siger til mig selv " hvis det er noget jeg kan lide så må de andre tænke hvad de gør"
Jeg tror at du bare skal prøve at sige det samme til dig selv som jeg sagde til mig selv....
Håber at du ikke kommer til at føle dig unormal mere.?

Indsendt af: xXLuciXx, Pige 13 år

Heyy jeg er også 13 år, og jeg vil bare lige sige at du slet ikke unormal! Altså der ingen mennesker der "normale" for inderst inde er det slet ikke alle piger der interessere sig for Isabel Marent, Zadig Voltaire tasker og de andre dyre mærker. Jeg er også selv stor fan af dukker, jeg samler selv på marionnette dukker (dem med snore) og laver dem også selv. Mine venner syntes jeg er underlig og sindsyg fordi jeg har så stor passion for det. Men de lærte at leve med det. Jeg elsker også stadig Pokemon og spiller stadig nintendo og leger med Barbie, samler på modelheste med min lillesøster og mange andre ting. Jeg har endda lavet en instagram profil med de modelheste, ja mine "venner" sad og grinte sig ihjel derhjemme , Men jeg lærte at være ligeglad med dem. For man skal ikke stoppe med at være den man er, man skal blive ved med at være dig selv. Og jeg vil gerne være venner med dig! det der mange der sikkert gerne vil, du er ikke unormal. Håber det her hjælper!

Indsendt af: Anonymous, Pige 18 år

Hej.

Jeg er ked af at dig og din veninde ikke er veninder mere, men på den anden side er det måske ikke en super god veninde hvis hun kun vælger dig når hun ikke selv har andre?

Jeg håber og VED at du snart finder nogle andre personer som kan blive din veninde/ven. I din alder skifter man meget hurtigt venskaber.

Ang dukkerne. Jeg har leget med dukker til jeg var 13-14. Jeg fik et dukkehus da jeg var 12. Jeg havde det og legede dagligt med det indtil omkring de 14-15 år.
Dengang var det også helt normalt at have Build A Bear med i skole i 4. klasse (fx).

Jeg er ked af du føler at det er et problem at lege (bla med dukker) for det gælder om at være barn så længe man kan! :)
Måske du føler et pres på omverdenen fordi der er så meget fokus på at man ikke leger mere når man er 14?

Knus - håber du kan bruge min kommentar. Om ikke andet så du ikke føler dig helt alene med det du går med.

Indsendt af: hjælper altid gerne , Pige 14 år

hey du har du prøvet at snakker med dine venner / veninder om hvordan du virkelig har det. for det kan jo være at de ikke ved hvordan du har det

Indsendt af: hjælper altid gerne , Pige 14 år

være glad for de menesker du har om dig og så hvis din venner ikke kan se hvor en sej og fantastik pige du så er det dem der går glip af en mega Nice person som er inden i dig :)

Forelsket i den samme - hvad gør man?