4

Dum og siger dumme ting..

Ønsker ikke at svare 11 år

Hej. Jeg er 11 år.

 

Igår sagde min mor at jeg ser for meget youtube. "Han er dum og han siger dumme ting!" Sagde hun om Alexander Husum. "De taler for meget om sex. Dem alle sammen!! Og menstruation og den slags som du ikke skal bekymre dig om!" Og jeg fik fornyeligt menstruation.

 

Og nej det tætteste Alexander Husum er kommet på sex i hanst videoer er et nøgenbillede som han ikke vil have at folk sender rundt. Jeg sagde til hende at hende og far bestemmer for meget over mig. Og det syntes jeg at de gør! Jeg prøvede at tale med hende og det endte i tåre.

 

Jeg kigger ikke kun på Alexander Husum. Jeg kigger også på Fie Laursen, Boris Laursen, Morten/Naja/max Münster. Og alle dem der!! "Det er dem dig gør dig så sur!" Nej! Skulle en lille pige på 7 år gøre mig sur fordi at hun far mig til at grine?! Hvad har Naja Münster gjort hende?! Helt ærligt? Det er bare det jeg har brug for at grine af i min fritid!!!

 

Hun vil have at jeg skal se mere charley chaplen!! Det er der jo ingen der snakker om!! Det er bare en gammel mand der ikke kan finde ud af at tale!!

Jeg håber at i har nogle råd.

Indsendt af: Pige som ser AL..., Pige 13 år

Hej. Jeg tror at du skal fortælle dine forældre at det bare er sådan at nutiden er. For jeg tror ikke at de hvad hvor meget at det betyder for dig. Prøv at fortælle dem at fx. Alexander Husum er ligesom en komiker på tv, bare på hvor han ikke er på tv men på videoer. Det kan godt være jeg ikke forstår dig så godt siden at i min familie har vi altid haft meget frie tøjler på det punkt. Prøv måske også at sige at det såre dig at du ikke kan tale om det samme som de andre i din klasse hvis du ikke ser youtube, pga Youtube er sådan en stor del af vær dagen. I min klasse går ALLE og taler om Youtube (Morten mønsters nye sang) Og guldtuben. Så prøv at fortælle at det er irriterende at du ikke kan være med til at snakke om de youtubere og at det ikke er "Farligt" At høre nogen taler om menstruation.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Jeg kan godt forstå, at du synes det er træls. Men du må prøve at forklare hende det igen, fortæl hvorfor at det betyder så meget for dig.
Jeg synes også bare, at du skal blive ved med at se youtube videoer. For hvis det gør dig glad, og samtidig fortæller det dig jo nyttige ting. Så kan jeg ikke se et problem i det, jeg håber at du får din mor overbevist.
-Du kan evt. vise det du har skrevet og svarene til din mor.

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

HeJ anonym.
Jeg ville sige at du skulle tale med en mega god ven og som du kan stole på og snakke alvorligt med. Håber du kunne bruge rådet

Indsendt af: psyk C, Pige 13 år

hej det er ikke særlig fedt at dine forældre behandler dig på den måde måske skal du prøve og tale med dem ligeså stille uden at nævne det med youtube snak med dem om at du har fået menstruation og at du har brug for at vide mere om det og hvis de nægter at lytte så prøv og ringe ind til børnetelefonen og få dem til at hjælpe dig med at tale om de ting dine forældre ikke vil snakke om

Hvor afhængig er du af din telefon?