4

emo og bisecsuel men forældre forstår ikke

Pige 14 år

Hejsa Jeg er en pige på 14 år.

 

Min mor og far kan ikke acceptere den jeg er..
Selv om jeg forklare dem det hele tiden

 

men de prøver attid at få mig til gå i noget andet tøj og ville have at jeg skal slå op med min kæreste fordi hun er en pige^^
Kunne godt bruge nogle råd hvis i gider at hjælpe mg^^

 

Hilsen mig

Indsendt af: Melus, Pige 13 år

Daws Pige På 14 År :)

Jeg er selv 13, og ved godt hvordan du har det. Enlig, synes jeg at dine forældre virker som nogle røvhuller, hvis de ikke vil acceptere at du er den du er, og at du ikke vil lave om på det. Næste gang de siger sådan noget, kunne du se dem dybt og sentimentalt i øjnene, og forklare dem at du ikke vil ændre dig for deres skyld, så de forstår det.

Held og lykke :3

Indsendt af: Heldoglykke , Pige 13 år

Ej, jeg synes bare det er rigtig uretfærdigt gjort af fine forældre! De skal acceptere dig som den du er og ikke prøve at lave om på dig! Jeg forstår godt det kan være rigtig hårdt men jeg synes at selvom du selvfølgelig skal blive ved med at prøve at forklare dem at det bare er den du er, så må du ikke lade det fylde for meget i din hverdag. Bare vær dig selv, for det skal de ikke bestemme om du må. Måske kunne du tale med din kæreste om det? Hun ved jo ihvertfald hvordan det er at være biseksuel så det kan i vel tale om sammen.
Hilsen pigen på 13 år;)

Indsendt af: Stine, Pige 16 år

Hej pige på 14:)
Jeg havde en periode hvor jeg også var meget emo, er dog mere rocket/grunge blander med emo XD mine forældre ville ikke acceptere det. Så jeg ved hvordan du har det. Som nogle af de andre råd du har fået, så prøv at sige det til dem. Næste gang de hidser sig op eller generelt såre dig og din stil, så sig det med følelser. Jeg hjælper dig lidt på vejen: mor og far det gør mig ked af det... Måske er det en periode, måske ikke.... Men lad mig finde mig selv....

Når det kommer til din seksualitet, holdkæft nogle narrøve!! Du skal elske dem du vil... Du er ikke årsagen til din seksualitet og du kan ikke vælge. Prøv at forklare dem det med hænder... Nogle er født højrehåndet, andre venstrehåndet, nogle bruger begge hænder, man kan ikke forklare hvorfor, og man kan ikke lave det om/selv vælge:)
Håber mit råd hjælper bare lidt...:)

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Jeg har måske en løsning men ved ikke om det hjælper:-)

Jeg kan forstå det er hårdt for dig, og at du gerne vil have dine forældre kan forstå dig. Og det er svært, og man ved bare slet ikke hvad man skal gøre. Men jeg syntes ikke der er andre løsninger end at sætte dig ned sammen med dine forældre og bare sig det, bare forklar at det bare er noget du rigtig gerne vil være og det er sådan du er og at du godt kan lide dit tøj osv. Bare tal om dine tanker så er jeg ret sikker på de forstår dig. Du skal bare mene det og jeg syntes også du gerne må blive lidt bestemt hvis de bare ikke er enige med dig, og bare vise dine tanker og følelser.

Jeg håber virkelig at du kunne bruge mit råd, ellers er det helt okay. Husk ingen skal bestemme hvordan du skal være, kun dig selv!:-)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?