7

Ensom dreng i niende- Hvordan hjælper jeg ham?

Pige 14 år

Hej alle!

I sidste uge startede der på min skole en ny dreng i niende. Jeg går selv i ottende.

I frikvartererne sidder han for det meste alene ude ved bordene i fællesrummet, eller alene inde i sin klasse af hvad jeg har kunne se..

 

Jeg har virkelig ondt af ham, for jeg ved godt hvordan han har det..

Har hørt at grunden er baseret på, at han havde været ude i noget rod tidligere, og dem han går i klasse med nu dessideret ikke kan lide ham..

 

Men problemet er bare, at jeg ikke tør gå over til ham eller sige noget til ham når han sidder alene, selvom jeg rigtig gerne vil.

For jeg ved jo heller ikke om han bare gerne vil være alene. Måske er det også ret akavet at gå over og snakke med ham??

Så har I nogle råd til hvordan jeg skal komme i kontakt med ham?? Mange tak<3

-Bekymrede mig

Indsendt af: Pige 10 år, Pige

Hej jeg syntes at vis du tør at gå over til ham alene, så kunne spørge en af dine veninder om de vil hjælpe dig, med at hjælpe ham

- En pige som ikke er på alder med dig

Indsendt af: Bella hippie, Pige 11 år

Hej med dig. Jeg ved godt jeg er yngre end dig, men jeg vil stadig gerne hjælpe dig. Jeg ved at det kan være svært at tage sig sammen til at gå over til ham, for jeg har selv prøvet det. Men gå over til ham alligevel, for det er synd for ham at han skal sidde der alene. Håber du kunne bruge mit råd.
Kh Bella hippie

Indsendt af: Lisa, Pige 11 år

Det kan være at du ikke tør at gå hen til ham men gør det alligevel for at være et god ven,du kunne også spørger hvorfor han er alene også kan måske være gode venner med hinanden.
Hilsen en som ikke er på din alder :D

Indsendt af: Pige 10 år, Pige

Hej
jeg syntes at du skal tage en af dine veninder og spørge om de vil hjælpe dig med at hjælpe ham for det er meget syndt for ham, og jeg syntes at det er godt at du vil hjælpe ham men husk: "Vis du vil hjælpe ham skal du også være modig" så du kan også prøve at gå over til ham alene (Vis du vil) og spørge ham hvad der er galt :)

-Hilsen en pige som ikke er i din alder (Er 10)

Indsendt af: popcorn2, Pige 11 år

Hej
Jeg synes at du skal gå hen til ham, selvom det kan være svært. Men måske kan han godt lide at være alene. Du kunne prøve at spørge ham om han ikke er ked af det.
Håber du finder ud af det :-)

Indsendt af: popi11, Pige 11 år

hej bekymrede dig,
jeg synes du skal prøve at gå over og spørge om han er okay?
vis du ikke tør gøre det selv så kan du spørge en af dine venner om han/hun vil gå med over og spørge om han er okay?
jeg ved godt det kan være svært men i ligevel så gør det for at være en god ven
håber virklig at du finder ud af det og at du kunne bruge min hjælp
kh popi

Indsendt af: Anonymous, Pige 17 år

Hej 8.-klasseselev.
Det er godt, at du bekymrer dig, og gerne vil hjælpe ham.
Udnøt, at han er en ny elev, der hår på en anden overgang end din! Det er helt klart lettest at bygge det hele op på det. Kom i kontakt med ham ved at spørge ham, om han er ny på skolen. Han svarer jo så nok ja, og så kan du ønske ham velkommen. Så har du stater en samtale, og du kan sætte dig ned og tale videre. Tag udgangspunkt i, at han er ny elev. Du kan også sagtens spørge ham om, hvad han synes om skolen, men være forberedt på, at han måske siger en hvid løgn, men afslør ham ikke! Tag en ven eller veninde under armen, hvis du er bange for at du mangler ord i samtalen. Det kan bare måske virke lidt skræmmende for ham, hvis der er to, men det kan du sagtens gøre. Du kan tale med ham en anden gang, hvor det kun er dig. Han har nok brug for nogle venner på skolen, og du lyder som en perfekt kandidat.
Hel og lykke.
Mvh. #1.