Indsendt af: arsan123

jeg synes at du skal prøve at være sammen med dem og ikke tænke på at du er udenfor og at du kan fx. spørger dem om de vil hjem til dig eller du kunne komme hos dem og bare have det sjovt med dem, men hvis du ikke gider det eller har prøvet det så træk en pige/dreng ud og sig hvad du føler og sig at du ikke har haft det særlig godt for tiden fordi du har føler dig uden for og vil gerne have en ven at være sammen med og du skal ikke være bange for at sige.
jeg ved hvordan det er for har selv prøvet det.

Indsendt af: <333 <333 <333

Hej<3
Jeg synes at du skal prøve at være sammen med dem og ikke tænke på at du er udenfor og at du kan fx. spørger dem om de vil hjem til dig eller du kunne komme hos dem og bare have det sjovt med dem, men hvis du ikke gider det eller har prøvet det så træk en pige/dreng ud og sig hvad du føler og sig at du ikke har haft det særlig godt for tiden fordi du har føler dig uden for og vil gerne have en ven at være sammen med og du skal ikke være bange for at sige.
jeg ved hvordan det er for har selv prøvet det.[/q]

Hej<3
Du kunne prøve at finde ud af om der er en sport eller noget som de andre fra din klasse laver i fritiden, så kunne du måske begynde til sporten (hvis du synes det er sjovt).
Du skal ikke være genert til at spørge om du må være med, til fx. at sjippe.
Det er vigtigt at hvis du får lov til at være med, så skal du ikke spørge hver evigt eneste dag om "skal vi være sammen", fordi så kan det blive lidt for overvældene.
Håber du kunne bruge rådet, held og lykke<3

Indsendt af: mee<3

[q="1"]jeg synes at du skal prøve at være sammen med dem og ikke tænke på at du er udenfor og at du kan fx. spørger dem om de vil hjem til dig eller du kunne komme hos dem og bare have det sjovt med dem, men hvis du ikke gider det eller har prøvet det så træk en pige/dreng ud og sig hvad du føler og sig at du ikke har haft det særlig godt for tiden fordi du har føler dig uden for og vil gerne have en ven at være sammen med og du skal ikke være bange for at sige.
jeg ved hvordan det er for har selv prøvet det.[/q]

Indsendt af: marcus

jeg synes at du skal prøve at snakke til dem du kunne tækken dig at være venner tmed

Indsendt af: Anonym

hej jeg synes du skal snakke med dem i skolen og sige til dem at du føler dig udenfor og at du føler dig ensom så kan det være at de tænker på at måske skal de gå hen til dig og spøre om du vil være sammen med dem eller bare gå hen til dem og spøre om i skal være sammen og snak med dem jeg håber at mit råd kan hjælpe dig

Indsendt af: elif n c

alle i klassen gider ikke være sammen med mig eller være venner med mig alle frikvarterene vil jeg have nogen at lege med så jeg spørger men de gider ikke jeg vil virkelig gerne være sammen men første skoledag i 0.klasse så havde alle lyst til at lege med mig men lidt efter et par måneder blev jeg mobbet(det bliver jeg stadig) og hende der mobbede mig sagde noget om mig som slet ikke passede om mig hun sagde det i klassen og efter det dag vil ingen lege med mig slet engang nu

Indsendt af: Walle

Hej Prøv At finde en andens intarsser og prøv at se om i har noget tilfælles og lad vær med at tænke på at være udenfor Hilsen Mig

Indsendt af: :-)

Du kunne prøve at være sammen med nogen fra en anden klasse vis der nogen du kunne svinge godt med så giv dem en chance :-)
God luck!

Indsendt af: Råd

Hej med dig :-)
Jeg kender godt det, at være ensom i skolen, og føle sig udenfor. Men der er hjælp at hente, jeg synes du skal prøve at snakke med din klasselærer og sige, hvad du føler. Hvis der er en der skal hjælpe, er det din klasselærer. Der er ingen der burde føle sig ensom, og jeg tænker, at hvis du nu prøver at snakke med en anden fra din klasse om nogle fælles interesser, kan det være at i kunne blive venner og du kunne komme ind i den persons gruppe. Jeg har følt mig ensom og udenfor, men har ofte opdaget, at det bare er noget man FØLER, andre tror måske, at du slet ikke vil være med i fællesskabet? Prøv at snakke med de andre fra din klasse, eller find nogle fritidsinteresser, som f.eks. ridning, fodbold, håndbold, dans, kor, eller noget i den stil, så du ikke føler dig ensom. Hvis du går til noget sport er der en stor chance for, at du kan få dig nogle gode venner og dermed ikke føler dig ensom.

Jeg håber du får det godt, og held og lykke fremover :-´)

Forelsket i den samme - hvad gør man?