4

Ensomhed

Pige 12 år

Hej.

 

Jeg føler mig rigtig ensom og græder hver dag fordi, folk rykker sig væk fra mig når vi spiser i kantinen, mindst en gang om dagen er der en som siger noget grimt om mig og føler bare at folk prøver at undgå mig?.

 

Håber nogen vil hjælpe.

 

Hilsen: Den knuste pige

Indsendt af: WeKeepThisLoveI..., Dreng 16 år

Hejsa

Det er squ tavligt at folk snakker grimt om dig, det er ikke okay. Så du burde snakke med voksen (en lære, dine forældre eller nogen) om det. Igen det er ikke okay

Jeg er ked af at høre at folk rykker sig væk fra dig. Jeg har måske nogle ideer der forhåplig kan hjælpe dig.
-Snak med nogle
Vis at du er social, snak med lidt forskellige folk rundt omkring. Eller sæt dig sammen med nogle andre og vær med sammen med dem.
-Lad være med at lade dig påvirke af det de andre siger
Du skal ikke tage dig af det de andre siger om dig. Snak med en om det.
-Lad være med at gå alene
Hvis du går rundt alene vil folk tro at du ikke har nogle at være sammen med, så hvis du sætter dig sammen med nogen (og måske snakker lidt med dem) kan de fleste se at du ikke er og/eller har lyst til at at være alene.

Her til sidst vil jeg lige sige at det er sejt gået at du skriver her ind. Hvis det fortsætter er det måske en god ide at snakke med dem i BørneTelefonen via Mobil, SMS, Chatten eller Brevkassen. De er voksne og har sikkert nogle meget gode råd til dig

Held og Lykke
-WeKeepThisLoveInAPhotograph

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej :)
hvis der er nogle der gør det syntes jeg at du skal prøve at lade som om at du hverken ser eller hører det... og hvis du har nogle venner kan du snakke med dem om det... hvis dine venner ikke er en hjælp så prøv at snak med dine forældre om det... måske de kan hjælpe dig med at finde en løsning... og hvis det fortsætter burde i overveje om du skal skifte skole, og få en ny og frisk start;)

Indsendt af: Anonymous, Pige 18 år

Hej Du.
Det lyder i mine øre som et problem, der skal gøres noget ved. Det er ikke ok at folk behandler dig sådan. Synes helt klar du skal tage fat i en voksen. Hvem som helst, evt helst der hvor det finder sted. Fortæl det som det er. Få det sagt højt i hvert fald!!!
Og prøv så godt du kan imens det her forhåbentlig bliver stoppet, at undgå at tage det til dig. (Nemmere sagt end gjort)...
Har du evt nogle veninder/venner - eller bare en enkelt du har det godt med? Kan du få hjælp af andre klasse kammerater som kan bryde ind og støtte op om dig?
Eller en veninde udenfor skolen (hvis det foregår der) som du kan være sammen med lidt mere måske?
Hvis ikke dette bliver bedre, synes jeg du skal overveje selv at rykke dig fra problemet - evt flytte skole... hmm
Kæmpe kram til dig i hvert fald <3

Indsendt af: Anonymous Mullen, Pige 14 år

Hej :-)
Jeg har selv haft det problem, man kan desværre ikke gøre så meget.
Hvad der kan hjælpe og som hjalp mig til sidst var at snakke med en voksen om det. Fortæl dem om problemet eller spørg dem om råd.
Hvis det virkelig er noget der går dig på (hvilket jeg ved det gør), så sig det til dine forældre. De kan desværre ikke hjælpe, med mindre de ved, at der er et problem.
Håber meget at det hjælper