6

Er der mere i det?

Pige år

Hej.

 

Jeg er en pige på 14 år. Jeg skriver rigtig meget med en dreng, som jeg går i klasse med. Vi skriver sammen stort set hver dag efter skole og om aftenen. Jeg ved ikke om vi flirter lidt, eller om vi bare er helt almindelige venner som som skriver sammen...?

 

Jeg ved ikke om jeg kan lide ham på DEN måde. Når jeg ser på ham i klassen, får jeg en mega dejlig fornemmelse, det kilder lidt i maven.
Vi har en mega god kemi når vi snakker sammen, der er aldrig akavet tidspunkter, vi ved begge to lige hvad vi skal sige. Vi har ret mange af de samme interasser. Vi griner både af og med hinanden.

 

Men kan jeg lide ham, mere end en ven? Og hvis ja, hvad skal jeg så gøre??

Indsendt af: #1, Pige 16 år

Hejsa 14-årige pige.
Det minder mig meget om min veninde. Men nok om det.
Udfra det, du har skrevet, synes jeg, det virker som om, at I er forelskede i hinanden, men det er lidt svært at sige, når jeg ikke kender dig og sådan noget. Det regner jeg i hvert fald med, at jeg ikke gør.
Skrevet på en romantisk måde, så er man ikke i tvivl, når man er forelsket, men skrevet på en manden måde, så er der en masse tegn, man kan kigge efter
Det største og vigtigste tegn er nok, at man konstant tænker på den person, man er forelsket i, når man er nyforelsket.
Jeg håber, at nogle andre vil skrive nogle af de andre tegn, fordi... Ellers kan du læse de på viunge.dk eller tage nogle forelskels-test på Internettet. Det er ikke sikkert, at testenes resultater er rigtige, men det kan give dig en bedre idé om, hvornår man er forelsket, og om du er forelsket i ham fra din klasse.
Med meget venlig hilsen #1. ?

Indsendt af: Hjælperen, Pige 12 år

Altså.. Du bliver nød til at følge dit hjerte.. Man kan mærke hvis man er forelsket.. Det kan fodt lyde som en forelskelse.
Hvad skriver i om?
Hvis i sender mange hjerter så kan det godt være kærlighed

Held og lykke

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Vi skriver om alt muligt. Vi stoler meget på hinanden, og har også delt et par hemmeligheder med hinanden. Hilsen pigen med en mulig forelskelse...

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej..
Det er fuldstændig normalt at som blot fjorten årig tvivle på følelser. Jeg kan fornemme at du og denne dreng, har det hyggeligt sammen. Om du er forelsket eller bare er glad for ham, kan hverken jeg eller nogle af de andre bekræfte. Jeg synes personligt bare du skal nyde hvad i har lige nu, og se hvad tiden bringer jer.
Håber du finder ud af det!

Indsendt af: Cat, Pige 13 år

Hej pige på 14 år.
Selvfølgelig kan jeg ikke svare på om du er forelsket, men det har jeg selv været, og er jeg stadig.
For mig var der næsten kun akavethed, men når jeg kiggede på ham og han smilede til mig, fik jeg en glad fornemmelse. Det kan godt være at det kilder lidt i maven. Hvis du kunne beskrive lidt mere om hvordan det føles når du er i nærheden af ham, eller at i taler sammen, kunne jeg se om du måske har flere tegn på forelskelse.
Jeg håber at i kan lide hinanden, og hvis i en dag kommer sammen, at i ikke vil fortryde det. Det er godt at i kan tale sammen, og kan være positive over for hinanden. Jeg vil bare gerne vide, om du også er der selv over for ham? Og om at han virker positiv når han er sammen med dig?

Held og lykke!
Håber at jeg eller nogle andre kunne hjælpe det :)
Hilsen "Cat" (13 år)

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej.
Kan ikke rigtig beskrive hvordan det føles, det er bare en rigtig dejlig følelse. Jeg er helt mig selv overfor ham, og det virker som om at han godt kan lide at snakke med mig, vi snakker om alle mulige mærkelige ting, ikke bare på sms men også oppe i skolen. Tror også at han er sig selv overfor mig...?
Ved godt at det er lidt mærkeligt, men han går med cap (kasket) hver dag, og en dag måtte jeg låne den en hel dag, og jeg er den eneste der har fået lov til det...
Hilsen pigen der har brug for hjælp

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?