6

Er det akavet at vise et billede til frisøren?

Pige 14 år

Hej!
 

Jeg er en pige på 14 der rigtig gerne vil have mit hår klippet meget kort. Jeg har en præcis idé om hvordan det skal se ud og jeg er derfor, meget bange for at det bliver klippet forkert.
 

Derfor spørger jeg om i ville tage et billede med, eller om i bare ville håbe på det bedste?

Jeg ved ikke om det er akavet at tage et billede med, og frisøren så siger at det ville være grimt eller hun slet ikke vil gøre det.
 

Tusind tak for hjælpen :)

Indsendt af: WeKeepThisLoveI..., Dreng 15 år

Hejsa :D

Jeg er en dreng på 15 og jeg vil da gerne hjælpe dig :)

Altså, det er jo frisøren job at give dig den frisyre du gerne vil have, og hvis du gerne vil have en frisyre "som på det her billede" så er det da ikke akavet overhovdet.
Det er nok forskeligt fra frisør til frisør om de ville give deres personlige mening om det, måske ville de endre lidt på det så det passer mere til din stil men jeg tror ikke at de "bare" nægter at gøre det, det er jo det de får betalt for. Desuden hvis det er den frisyre du gerne vil have så er det vel op til dig.

Personligt tager jeg gerne 2-10 minutter sammen med frisøren før jeg bliver klippet for at være sikker på at det ser godt ud og at jeg får det sådan som jeg gerne vil have det. Og JA, nogle gange tager jeg et billede med, faktisk tog jeg engang et billede på min mobil med af Christopher hvor han havde en frisyre som lignet lidt en blanding af Undercut og så selvføgelig hans krøller og viste det til frisøren. Jeg ville egentlig gerne have det lidt langt men frisøren gav mig det tip om at det mere korte ville være mere mig og det endte med at se utroligt godt ud.

Jeg håber at mine råd kunne hjælpe dig, og så ønsker jeg dig held og lykke herfra
og den kæmpe krammer :)

-WeKeepThisLoveInAPhotograph

Indsendt af: 14årigdreng, Dreng 14 år

Jeg synes ikke du skal være bange for om det bliver akavet, for frisøren er jo egentlig ligeglad med hvilken frisure du får, hun/han klipper det jo bare:) tror egentlig tværtimod at frisøren ville være glad for at få vist et billede, så hun/han var meter sikker på at gøre det rigtigt?:) håber jeg er til nogen hjælp her

Indsendt af: Cam:)), Pige 15 år

Hej pige på 14!
En hver frisørs arbejde er, at sørge for glade og tilfredse kunder, og hvis du derfor har en præcis idé om, hvordan DU vil have det til at se ud, skal du ikke være bange for at vise billeder af frisuren, tværtimod tror jeg at din frisør vil blive glad, for så kan alle gå fra frisøren glade, velvidende at du fik lige den frisure du havde tænkt dig:)

Indsendt af: Panda, Pige 12 år

Hej selfølgelig kan du vise et billede det er ikke akavet

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Du skal ikke være bange for om det er for grimt,bare du selv kan lide det så skal du da ikke lytte hvad de andre siger til dig.
Og selvfølgelig vil frisøren ordne det.

Indsendt af: DONUT!, Pige 10 år

Hej. Jeg synes bare at du skal tage billede med. Det er din beslutning hvordan dit hår skal se ud. Ikke frisørens. Tag endelig billedet med. Mvh mig :D