4

Er jeg alt for tyk

Pige 11 år

Hej

 

Jeg er en pige på 11år som er 157cm og vejer 54 jeg synes selv at jeg vejer meget og har svært ved at tabe mig

 

det er let nok at tænke jeg lige skal lave 100 mavebøjninger og så løbe et par ture men det er svært og hårdt jeg bliver ked af det når jeg ikke kan finde ud af det

 

og så kommer jeg til at trøstspise mig og bliver mere ked af det når jeg kommer ud fra badet og kigger mig i spejlet eller når jeg skal klæde om i idrætsanlæg ikke passe min alderstøreslse jeg bruger small eller xsmall.

 

Det er svært at tabe mig - hvad skal jeg gøre?

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

hej
jeg ved at det er hårdt at acceptere sin krop, for det havde jeg også engang. og kender følelsen af at det er svært at tabe sig, og detkan være svært at droppe slikket og hente vægten istedet. for at kunne holde sin krop ud, skal man kunne sige til sig selv, at man ser godt ud, og mene det. nu synes jeg ikke er 56kg er så meget (vejer selv mere:D) og det gør faktisk ikke noget at have en smule fedt på kroppen. mange drenge foretrækker mere det, hvis det er det du er bekymret for.
det, som du måske kunne gøre, var at skære lidt ned på hvor meget du spiser. hvis du for eksempel spiser to portioner, så gå ned på en. eller løb i 20 min hver dag, det hjælper utroligt meget! og lær at elske din krop som den er. jeg træner heller ikke selv, men jeg har lært at acceptere den, og du skal finde din måde at gøre det på. prøv at fortælle dig selv, at det er okay.

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

Hejsa! jeg vil bare lige sige at hvis du er 157cm høj og vejer 54kg, er det helt normalt. Din vægt passer faktisk perfekt med din højde! Jeg har det også selv nogle gange lidt svært med min krop. Jeg syntes nemlig at jeg er lidt for buttet, men jeg har fundet ud af at min vægt også passer perfekt sammen med min højde. Men når jeg ser alle mine mega tynde veninder, får jeg det også ret dårligt med min krop. Men det er bare dumt! Alle burde værdsætte sin krop, selvom det kan være vildt svært (det syntes jeg ihvertfald selv). Grunden til der også er så mange der har det sådan idag, er fordi folk er begyndt at tro at man kun kan være smuk, hvis man er overmegaslank. Jeg kommer også selv til hele tiden at småspise af alt muligt. Det jeg ville sige med det her var mest bare at du ikke er den eneste der har det sådan, og at du slet ikke burde være bekymret for din vægt da du har en fuldstændig normal vægt der passer sammen med din højde. Håber det hjalp!

Indsendt af: Sohrabi, Pige 15 år

Hej, jeg vil ikke mene at du vejer for meget overhovedet. Men det er selvfølgelig nemt nok og sige, men du burde bare være stolt af dig selv og din krop. :)

Indsendt af: Insha , Pige 15 år

Hej.
Jeg er godt nok en pige på 15 år, men det betyder ikke at jeg ikke kan relatere til dit dilemma. Jeg ved det er svært i starten - det med at undgå at se ned på sig selv, få et lavt selvværd osv. Men det nytter ikke noget ;)

Hvis du er bange for at du måske ikke er attraktiv eller noget på grund af din vægt så tro om. Du er for guds skyld kun 11 år, du har stadig et par år, før du stopper med at vokse. Så det skal du slet ikke bekymre dig om.

Jeg ved godt det er svært, at acceptere sin krop, men du lever kun en gang, og det nytter ikke at spilde sit dyrebare liv på at være ked af sit udseende. Fordi du vil aldrig nogensinde nå at opleve nået i dit liv. Og det siger jeg kun af egen erfaring.

Jeg havde selv på et tidspunkt i mit liv, nået det stadie, hvor jeg nærmest sultede mig selv, for at se tyndere ud. Men det gjorde ikke min tilstand spor bedre, tværtimod faktisk. Jeg fik en depression og min mor fik mig til at gå til psykolog. Og nu hvor jeg tænker tilbage på det, virker det meget latterligt at være så trist over nået, jeg slet ikke burde bekymre mig om.

Jeg siger ikke at du skal begynde at gå til psykolog eller noget........... Jeg prøver kun at fortælle at det ikke nytter noget, hvis du er usikker omkring dit udseende eller din krop pga. drenge. Jamen så vil jeg kun fortælle at, drenge kommer og går. Du skal aldrig nogensinde lave om på dig selv pga. en dreng. Hvis du gør det, så er han ikke det værd. Han burde elske dig som du er.........
Ja................. Det er det jeg havde på hjertet ;) og jeg håber inderligt at jeg har kunne hjælpe dig, med dit lille dilemma.

Måske høre jeg fra dig igen eller osse gør jeg ikke. Men lige meget hvad så husk du lever kun en gang, og derfor må du leve dit liv til det fuldeste.
Yolo you know :)

Hvordan har du det med din krop?