5

Er jeg bare grim?

Pige 14 år

jeg er en pige som tit er sammen med mine venner.

 

Når vi er sammen tager vi ofte i skøjtehallen og har det fedt. Jeg føler bare at DR holder mig udenfor fx skøjter de 3 bare sammen og jeg skøjter nede bagved eller ved siden af dem men hvis jeg vil noget med dem er de ligesom afvisende.

 

Hvad skal jeg gøre. De spørg mig altid om jeg vil med over SMS så...???!!

Indsendt af: Pigegruppen, Pige 15 år

Det kan godt være at du at føler at de andre ikke kan lide dig men jeg kan forsikre dig om at så længe de stadig spørger dig om i skal være sammen betyder det at de gerne vil være sammen med dig. Hvis du føler at i ikke rigtig får talt nok sammen når i er skøjtehallen så prøv at spørge om i ikke skulle lave noget andet som fks. at tage på cafe eller at være hjemme hos en af jer?

Kærlig hilsen nogle anonyme piger

Indsendt af: Bibo, Pige 15 år

De er ikke dine rigtige venner hvis de afvisere dig, men hvis de invitere dig iver SMS hele så kan du tage med og fortælle hvordan du føler.

Indsendt af: Pige14, Pige 14 år

Hej
Jeg har selv været i samme situation, med mine veninder. De var altid sammen efter skole, og jeg var ikke så tit med. De havde også begge samme interesse, som jeg egentlig slet ikke kunne se det sjove i. Jeg havde det rigtig svært, og følte mig altid udenfor. Jeg har det meget bedre nu, så jeg er sikker på at det nok skal blive bedre. Det lyder som om, at du tit er sammen med dem, hvilket er rigtig godt. Så oplever I en masse ting sammen, og du kan bedre være med i snakken. Når du føler at de afviser dig, hvad gør du så? Jeg gik altid bevidst ned bagved og surmulede. Når man gør det, kan man godt sende et signal om, at man vil være alene. Det kan være, at det er det der går galt? Måske du skulle tage dig en snak med dem om hvordan du har det? Så kan det måske være at de bliver mere opmærksomme på dig. Det kan være at de slet ikke tænker over det. Hvis du bliver ved med at have det skidt, skal du måske overveje at begynde at snakke med nogle andre? Der er ingen der skal gå rundt og være trist - heller ikke dig! Det kan være at der er nogle søde piger nede i klubben, til fodbold, kor - eller hvad der ellers interreserer dig.
Jeg håber at det bliver bedre.. Og lige til sidst, du er bestemt ikke grim, du smuk lige som du er, og du er god nok som du er. Det skal du vide.
Mange hilsner, Pige 14 år:)

Indsendt af: Agni, Pige 12 år

Det kan jo godt være at de faktisk slet ikke ved at du føler dig uden for, så måske at du skulle prøve at snakke med dem om det. Kærlig hilsen

Indsendt af: Mussar, Pige 15 år

Altså hvis ikke de kan lide dig, så virker det godt nok mærkeligt at invitere dig med/være sammen med dig.
Jeg er 100% sikker på at de KAN lide dig!

Forelsket i den samme - hvad gør man?