3

Er forelsket i en pige

Dreng år

Hey er en dreng på 12

 

Er forelsket i en pige fra min klasse men ved ikke om hun er efter at jeg har været ond mod hende

 

hvordan viser jeg hende at jeg kan lide hende.

Indsendt af: Hjælperen, Pige 12 år

Hej jeg syntes du skal prøve at være tæt på hende grine af hendes jokes og prøv at vise at du er sød så hun glemmer det du engang gjorde så kan det være hun får øjnene op for dig til sidst

Indsendt af: djosdhshdasu, Pige 13 år

Hej 12 årig dreng :) Hvis du nu kan lægge mærke til det har gået hende på at du har været en smule strid overfor hende kunne du evt. skrive over Facebook til hende at det du ked af ( Og nej det er ikke pinligt :) ) Eller hvad du nu har af muligheder til at kunne kontakte hende. Bagefter kunne du måske være lidt ættere sammen med hende og grine af hendes jokes. Når i skal arbejde sammen i grupper i skolen kunne du også spørge om i skulle arbejde sammen. Der kommer i jo til at snakke og bruge tid sammen. Og måske lære hinanden at kende :)

Indsendt af: DetGodeRåd, Dreng 15 år

Hej. Har været i samme situation og vi er kommet sammen nu. Men det jeg gjorde var at jeg flirtede lidt fx fik kort øjenkontakt og blinkede og kiggede væk. Du skal også give hende masser af opmærksomhed og du skal være en gentleman fx holde døren for hende og det hjælper meget hvis du får hende til at grine. Jeg ønsker dig held og lykke med hende. Det er hårdt men hvis du ligger nok arbejde i det skal det nok komme ;)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?