10

Er han for gammel

Pige 15 år

Det er fordi at jeg blevet vild med en som er 19 år og jeg selv er 15

 

Men jeg er venner med ham på Facebook og en gang i mellem snapper jeg med ham

 

men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for hver gang jeg for en snap så bliver jeg helt glad og frisk

Indsendt af: Anonymous, Pige 9 år

Uanset alder kan du da godt være kærester med personen

Indsendt af: mie.001, Pige 15 år

Hej.
Måske burde du finde en på din egen alder, forelskelse kan godt være en hård ting med blandede af følelser og mange andre ting.
Måske burde du date andre på din egen alder for det er meget svært, og hårdt at date en som er ældre end en selv.
Jeg håber du finder ud af det.
Venlig hilsen

Indsendt af: Hjælpetrolden, Pige 13 år

Hej
Jeg synes at du skal passe på nu hvor han jo er 4 år ældre end dig og derfor mere udviklet og vil måske nogle ting du ikke har lyst til. Men jeg synes at du burde prøve det af fordi du kan jo altid sige fra eller droppe det hvis det ikke lige er noget for dig

Indsendt af: hestetroldenmejsen, Pige 13 år

Hej smukke. Virkeligt, tro mig... Alle folk der tænker tanker, for dem ved jeg du har, om at alle uha tænker han er gammel i forhold til dig. Men seriøst jeg er 13 ik. Jeg har haft noget med en af mine brors venner på 17 i laaaang tid. Men er selv bange for at lave noget med han da jeg synes det er mærkeligt, og om alle vil tænke tanker om mig, idet han er 17 og jeg er 13, men sådan kan vi bare ikke tænke, vi skal gøre hvad vi har lyst til. Håber dig og drengen finder sammen!

Indsendt af: AriesFeed, Pige 15 år

Jeg synes bestemt ikke at alder har en betydning, da drenge ofte kan være barnlige og længere bagud end os piger. Selv har jeg meget erfaren med ældre fyre og jeg synes helt klart at du skal passe lidt bedre på dig selv, når han er 4 år ældre end dig, da sex er en vigtig ting for en dreng på 19.
Ønsker dig alt held og lykke :)

Indsendt af: Freedom, Pige 23 år

Hej
Det er vigtigt at kunne følge sit hjerte og sin mavefornemmelse. Jeg kender selv til, at gå op i hvad andre mener om mig og mine valg, men i sidste ende er det dig selv du skuffer, hvis ikke du forfølger dine drømme og dit hjerte.
Se hvad tiden bringer, kan læse du er vild med ham og du bliver frisk og glad når du modtager en snap fra ham. Alle fortjener en chance og man fortjener at være glad, så det at skrive/snappe med ham gør dig glad, synes jeg personligt du skal fortsætte med det :-)
Husk at passe på dig selv mht. sex og ikke gå med til noget, som du ikke kan stå inde for eller ikke bryder dig om. Der er kun dig selv til at passe på dig og dit hjerte.
Al mulig held og lykke til dig

Indsendt af: caro0305, Pige 13 år

Hvis han virkelig betyder noget for dig, og du ved det er det her du vil, så synes jeg du skal gå efter ham! Alder har ikke nogen betydning, når det kun er 4 år (: (Synes jeg)

Indsendt af: tttt, Dreng 13 år

Min søster er 15 og hun har en kæreste der snart fylder 19. De har været kæretser i et halvt år nu. Så hvis i kan lide hinanden så syntes jeg i skal.

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

[q="2"]Hej.
Måske burde du finde en på din egen alder, forelskelse kan godt være en hård ting med blandede af følelser og mange andre ting.
Måske burde du date andre på din egen alder for det er meget svært, og hårdt at date en som er ældre end en selv.
Jeg håber du finder ud af det.
Venlig hilsen[/q]

alder er bare et tal vis i virkelig elsker hinanden så gør det!

Indsendt af: RK, Pige 21 år

Inviter ham på kaffe i byen også snakke med ham, og fortæl ham hvordan du det, når det handler om ham.
(Også tag den derefter)
Smil og være glad altid, ligemeget hvad!❤️

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?